Події

На трасі у Житомирському районі зіштовхнулися 4 автівки, на трьох водіїв патрульні склали протоколи

15 June 2024, 16:09

На трасі Київ-Чоп, між селами Березина та Кмитів Житомирського району, вдень 15 червня сталася ДТП за участю декількох легкових автомобілів.

У пресслужбі патрульної поліції Житомирської області Житомир.info повідомили, що внаслідок ДТП ніхто не постраждав.

«Сьогодні, близько 12-ї години, на автодорозі М-06 Київ — Чоп 123 км сталася ДТП без потерпілих за участю чотирьох авто. Як встановили патрульні, водій авто BMW не врахував дорожню обстановку, безпечну дистанцію та зіткнувся з автомобілем Lexus, який рухався попереду. Інший водій керуючи автомобілем Renault не врахував дорожню обстановку й дистанцію та здійснив наїзд на авто BMW. Водійка керуючи автомобілем Honda, також не врахувала дорожню обстановку та дистанцію й здійснила наїзд на автомобіль Renault», - повідомила речниця патрульної поліції Тетяна Вигівська.

На трьох водіїв, окрім водія Lexus, патрульні склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Нагадаємо, 18 травня вранці у Житомирі на вул. Київській сталася ДТП за участі 4 легкових автомобілів. Патрульні забезпечили безпеку дорожнього руху та на водія транспортного засобу Tesla склали протокол за статтею 124 ( Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП.

Як повідомляв Житомир.info, 4 травня 2024 року на об'їзній автодорозі міста Житомира, поблизу села Кам'янка, сталася ДТП за участю чотирьох автомобілів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП патрульна поліція Київ-Чоп траса Вигівська 
Матеріали по темі