Події

На трасі у Житомирській області під час ДТП травмувався 65-річний водій Mitsubishi та 65-річний пасажир

17 June 2024, 15:20

У Курненській громаді у ДТП травмувався водій та пасажир легковика, поліція встановлює обставини події.

Про це 17 червня інформує Житомирське районне управління поліції.

«Подія сталася 16 червня о 14:45 на 194 км автодороги Київ — Чоп, поблизу села Андріївки. На місці події працювали слідчо-оперативні групи відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління та слідчого управління ГУНП в області. Попередньо, 65-річний киянин, керуючи автомобілем «Mitsubishi» не впорався з кермуванням транспортним засобом, внаслідок чого легковик перекинувся. У результаті ДТП керманич автівки та його пасажир, 65-річний житомирянин, отримали травми та були доставлені до лікарень», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі встановлюють обставини події у межах кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватися Правил дорожнього руху. Перебуваючи за кермом, дотримуйтесь швидкісного режиму та враховуйте стан дорожнього покриття.

«Шановні громадяни! Якщо ви стали свідком дорожньо-транспортної пригоди, просимо зателефонувати на спецлінію 102, або за номером (098) 739 9896», - наголошують у поліції.

Нагадаємо, у Житомирі на вулиці Київській ввечері 16 червня водій BMW в’їхав у відбійник, на нього склали протокол за порушення ПДР.

Як повідомляв Житомир.info, 27 травня 2024 року у Житомирі на перехресті вулиці Отаманів Соколовських та проспекту Незалежності легковик в’їхав у відбійник, водія ушпиталили до лікарні.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП траса водій поліція травмований  
Матеріали по темі