Суспільство

Посилка в кредит від NovaPay: для зручних і швидких покупок, навіть коли не вистачає грошей

18 June 2024, 10:46

Купити необхідний товар прямо зараз, коли є бажання або потреба, і не чекати, поки збереться необхідна сума. У таких ситуаціях вже півтора року українців виручає унікальна послуга «Посилка в кредит» від NovaPay*. За цей час видано понад 132 тис. кредитів на суму близько 850 млн грн.

«Посилка в кредит» - це та сама позика, проте надає її не банк, а фінансова компанія NovaPay у партнерстві з Новою поштою. Ця послуга дозволяє отримати замовлення, не сплачуючи нічого при його отриманні. Необхідну суму продавцю сплачує NovaPay безпосередньо після отримання посилки, а клієнт повертає кошти компанії протягом 12 місяців. Головне – замовити бажаний товар з післяплатою. Далі потрібно лише кілька хвилин для оформлення кредиту онлайн або офлайн у відділенні.

Жителі Житомирського регіону поділились своїм досвідом оформлення «Посилки в кредит» та розповіли, як це зробити.

Зручність онлайн: як Посилка в кредит допомогла відкрити власну справу підприємиці

Світлана, молода підприємиця з Житомира, навесні відкривала свій шоурум-ательє з власним брендом одягу. Це був ще той виклик, ділиться дівчина: «Буду згадувати це як справжню пригоду! Від підбору ідеального місця до оформлення і перших відвідувачів. І незабутні миті відкриття, коли перші покупці заходили у наші двері за першими покупками».

Але за «гарним фасадом» і глянцевим результатом завжди стоїть багато роботи. Для втілення мрії у життя Світлана мала невеликий стартовий капітал. Їй здавалось, що наявної суми вистачить для запуску шоуруму. Проте, велика частина грошей пішла на оренду і ремонт. Також Світлана докупила швацьке обладнання та планувала замовити тканину і фурнітуру для майбутніх виробів. Але коштів вже не вистачало.

Подруга порадила Світлані замовити всі необхідні матеріали з доставкою, оформивши посилку в кредит у застосунку NovaPay. Враховуючи, що дівчина вже користувалась додатком і мала відкритий рахунок, вона швидко перевірила кредитний ліміт у застосунку, замовила необхідні матеріали з післяплатою та оформила кредит на цю посилку. Світлана відзначила, що процес оформлення був інтуїтивно зрозумілим і зайняв всього кілька хвилин. «Це було так зручно! Я майже не витрачала час на оформлення кредиту. Прямо у застосунку я обрала посилку з моїми тканинами і фурнітурою, які вже прямували до мене, та перейшла до оформлення позики. Далі за кілька кліків підписала договір — і отримала сповіщення, що посилку оплачено. Наступного дня кур’єр Нової пошти доставив замовлення прямо до ательє», – ділиться своїм враженням Світлана.

Тепер вона сплачує за товар рівними частинами протягом року. А замовлені тканини та фурнітура вже стали одягом, який представлений у її шоурумі.


Оформлення у найближчому відділенні Нової пошти: доступно і швидко

Галина, жителька Бердичева – мати трьох дітей віком від 4 до 15 років. Щороку перед літом вона стикається з проблемою оновлення гардероба для своєї великої родини. Діти ростуть швидко, тож доводиться регулярно докуповувати речі. Цього року, Галина зрозуміла, що без додаткових коштів не зможе забезпечити дітей новими речами.

«Я раніше ніколи не довіряла різноманітним кредитним організаціям, онлайн-сервісам, не хотіла влазити у боргову яму. Завжди було простіше позичити кошти у знайомих. А тут, забираючи чергову посилку у відділенні Нової пошти, касир розповіла про сервіс «Посилка в кредит» і навіть швиденько розрахувала мій кредитний ліміт. Враховуючи нинішню ситуацію, я вирішила спробувати. Тим паче, вже давно користуюсь послугами Нової пошти, не перший рік оплачую посилки через NovaPay», - розповідає Галина.

Прийшовши додому, жінка разом з дітьми в інтернеті обрали літній одяг, який їм сподобався, і замовили у відділення біля дому з післяплатою. Коли посилку доставили Галина пішла оформлювати кредит. «Перше враження було дуже позитивним, дарма я переживала. Все пройшло швидко та комфортно. Для мене було важливо побачити обличчя та отримати відповіді на свої запитання від людини, якій я довіряю. Я озвучила касиру, що хочу оформити «Посилку в кредит», надала паспорт та ідентифікаційний код», - ділиться жінка.

Оформлення зайняло менше пʼяти хвилин. Касир розповіла про умови кредитування, Галина швидко пройшла перевірку кредитної історії. Для її погодження надійшов код у SMS. Наступний крок - підписання документів в електронному вигляді. Для цього жінка отримала ще одне повідомлення на телефон із кодом. «Після підписання кредитного договору я одразу отримала величезну коробку з дитячим одягом, не заплативши ані копійки. Після цього мені надійшло посилання з графіком платежів. Тепер щомісяця сплачую за позику рівними частинами. Мені зручніше це робити у відділенні, називаю лише імʼя, прізвище та номер телефону. Але є й інші зручні варіанти оплати – наприклад, онлайн», - каже Галина.


Досвід користувача: надійність та простота

Артем, корінний житель Житомира, працює у сфері маркетингу та любить тестувати нові інноваційні продукти, що з’являються на ринку. Чоловік вже має досвід оформлення "Посилки в кредит" як онлайн, так і офлайн у відділеннях Нової пошти.

Перший раз Артем спробував протестувати сервіс майже рік тому, влітку 2023 року. Тоді посилку у кредит можна було оформити тільки у відділеннях Нової пошти. Для першої спроби Артем замовив фірмові кросівки. «Це був так званий тест-драйв продукту, щоб зрозуміти, як працює сервіс, адже подібного кредитування в Україні ще не було. Звісно, позику можна було оформлювати і у банку, і у небанку, але замовити посилку в кредит з будь-яким товаром – хоч від відомого магазину, хоч від приватного продавця – можна було тільки через NovaPay і Нову пошту», - розповідає Артем.

Тест-драйв завершився успішно. Артем відзначив швидкість, комфорт та приємні тарифи на позику. Зараз ставка користування кредитними коштами становить 0,00001% річних, комісія за надання кредиту – 3,5% на місяць (реальна річна процентна ставка – 100,96%). Максимально допустима сума до 100 000 грн. Кредит треба сплачувати рівними частинами протягом 12 місяців. Проте можна погасити достроково у будь-який час та без додаткових комісій. Що й зробив Артем.

«Я вирішив не розтягувати оплату кросівок на рік, а закрив кредит протягом 2 місяців. Приємно вразило, що при достроковому погашенні NovaPay бере комісію лише за фактичний термін використання кредиту», - говорить Артем. Зрозумівши нюанси, я періодично почав користуватись сервісом, замовляючи більш коштовні товари: техніку, одяг, подарунки для рідних».


Після запуску у грудні 2023 року застосунку NovaPay оформлювати посилку в кредит для Артем стало ще простіше і зручніше. Все можна зробити онлайн, не виходячи з дому. І кредитний ліміт розрахувати, і посилку замовити з післяплатою прямо у поштомат біля під’їзду, і кредит оформити, і оплачувати його через застосунок. Також є можливість часткової оплати за товар кредитом. Ця послуга доступна у відділенні. Наприклад, якщо не вистачає 25% від суми покупки. У такому разі можна оформити післяплату на повну суму, 75% сплатити одразу, а на решту взяти кредит.

«Для мене важливо мати можливість сплачувати за покупки в зручний спосіб та з урахуванням моїх фінансових можливостей. "Посилка в кредит" від NovaPay дозволяє мені це робити, не турбуючись про складнощі або приховані комісії», – завершує Артем.

*Послуги надає ТОВ "НоваПей Кредит". Ліцензія на діяльність фінансової компанії переоформлена НБУ 12.03.2024 р.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: посилка Нова пошта NovaPay 
Матеріали по темі