Події

У громаді Житомирської області під час руху з мотоциклу випав 15-річний пасажир, 19-річному водієві оголосили підозру

18 June 2024, 12:10

Бердичівські слідчі повідомили про підозру водієві у вчиненні ДТП з травмуванням неповнолітнього.

Про це 18 червня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Подія сталась 16 травня близько 23:00 у Гришковецькій громаді. Обставини з’ясовувала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, 19-річний водій мотоцикла «Zongshen», рухаючись територією колишнього колгоспу у с. Скаківці, не обрав безпечної швидкості руху та допустив падіння транспортного засобу. У результаті ДТП пасажир двоколісника, 15-річний житель цього ж села, отримав тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості», - йдеться у повідомленні.

Днями, на підставі зібраних доказів та свідчень, слідчі поліції, під процесуальним керівництвом Бердичівської окружної прокуратури, повідомили водієві про підозру у вчиненні порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами (ч. 1 ст. 286 КК України). Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства водієві може загрожувати покарання від штрафу до 3 років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на той самий строк.

Нагадаємо, у селі Озерянка Новогуйвинської громади 5 червня під час ДТП травмувалися 20-річний водій та 14-річний пасажир мотоцикла.

Як повідомляв Житомир.info, 20 травня 2024 року неповнолітня пасажирка скутера випала під час руху у Малині, за кермом був 18-річний водій.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція мотоцикл неповнолітній травма с.Скаківці 
Матеріали по темі