Події

Під час ДТП у Житомирському районі загинув 44-річний водій мікроавтобуса Ford

18 June 2024, 14:09

У Коростишівській громаді внаслідок ДТП загинув керманич мікроавтобуса, поліція з’ясовує обставини. Автотроща сталася 18 червня близько 10:55 на 97 км автодороги Київ-Чоп, неподалік села Новогородецького.

Про це 18 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, сталося зіткнення автомобілів «DAF» під керуванням 68-річного жителя Звягельського району та «Ford», які рухалися у попутному напрямку. На жаль, від отриманих травм керманич мікроавтобуса, 44-річний житель Житомирського району, загинув на місці події», - йдеться в повідомленні.

На місці працює слідчо-оперативна група відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського районного управління. Нині триває з’ясування всіх причин та обставин події.

«Шановні водії! Поліцейські закликають вас бути уважними та обережними за кермом. Дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 18 червня у зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась близько 11 години на 98 км автодороги Київ — Чоп (поблизу села Новогородецьке Житомирської області), рух транспорту був частково ускладнений в напрямку Києва та здійснювався крайньою лівою смугою.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП поліція подробиці аварія загиблий Новогородецьке водій мікроавтобус  
Матеріали по темі