Новини компаній

ТОП дилерів будівельної техніки

18 June 2024, 14:15

Дуже солідна частина існування людства пов'язана з будівництвом. Протягом всього розвитку цієї галузі люди намагалися покращити продуктивність та результативність своєї праці. У цьому нам завжди допомагають машини, які, із розвитком науки, стають все ефективнішими та якіснішими. Але, якщо ви хочете розпочати будівельний бізнес, ви повинні бути готові до того, що можете мати працю із неякісним обладнанням. Щоб уберегти себе від цього треба працювати із перевіреними дилерами будівельної техніки, бо така співпраця дасть вам можливість гарантійного повернення, ремонту, або закупівлі оригінальних запчастин. Але це навряд чи вам знадобиться, якщо працювати із кращими світовими дилерами.

ТОП дилери будівельної техніки, які зарекомендували себе як виробники якісної та довговічної техніки:

  1. ALEANDA

Компанія ALEANDA, є бізнесом, побудованим на взаємовідносинах. З більш ніж 15-річним досвідом у продажу будівельної спецтехніки з Європи, вони спеціалізуються на обладнанні відомих світових виробників і є ексклюзивним дистриб'ютором таких брендів, як "CASE", "FIORI", "HÄNER", "SCORPION", "ANSAN", "HAMMER", "TURBOSOL", "MADROG", "MB CRUSHER", "ENGCON", "TURCHI" на території України. Протягом цього часу вони завоювали репутацію надійного партнера і зайняли лідерські позиції в галузі продажу будівельної техніки. Клієнтам доступні конкурентоспроможні ціни на високоякісне обладнання для будівництва, що забезпечує ефективність і надійність на будь-яких будівельних об'єктах.

  1. УКРСПЕЦТЕХ

Компанія УКРСПЕЦТЕХ спеціалізується на покупці вживаної імпортної спецтехніки та обладнання з метою спрощення процесу їхнього придбання для клієнтів. Забезпечує своїх клієнтів не лише технікою, але і повним комплексом послуг, включаючи всі необхідні експертизи, сертифікації, технічні огляди та реєстрацію у профільних органах. Їхній підхід спрямований на підвищення ефективності бізнесу клієнтів, забезпечуючи високу якість обладнання за доступною ціною.

  1. Техновектор

Є ексклюзивним імпортером та дистриб'ютором в Україні будівельної, комунальної, садово-паркової техніки та техніки для ландшафтного дизайну від провідних світових брендів. Серед них:

  • AVANT (Фінляндія): універсальні шарнірні мінінавантажувачі.
  • KATO (Італія): мініекскаватори.
  • Kramer (Німеччина): фронтальні та телескопічні навантажувачі з поворотом всіх чотирьох коліс.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі