Суспільство

Міграційна служба затримала іноземця, який відсидів 8 років у житомирській колонії і перебував в Україні нелегально

19 June 2024, 13:57

Порушника міграційного законодавства затримали для забезпечення примусового видворення.

Про це 19 червня повідомляє Міграційна служба Житомирської області.

«На Житомирщині триває реалізація заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері. Міграційною службою виявлено громадянина Республіки Азербайджан, який прибув на територію України у 2017 році та перебував на території нашої держави з порушенням міграційного законодавства. Іноземець відбув строк покарання за вчинення злочину (розбій), передбаченого ч. 2 статті 187 КК України (засуджений до 8 років позбавлення волі), звільнився з ДУ «Житомирська виправна колонія (№4)», - йдеться в повідомленні.

Працівниками Богунського відділу у м. Житомирі УДМС притягнуто іноземця до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 203 КУпАП та прийнято рішення про його примусове видворення.

«Управлінням ДМС спільно з УСР у Житомирській області поміщено громадянина Азербайджанської Республіки до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, з метою забезпечення примусового видворення за межі України», - повідомляє Міграційна служба.

Нагадаємо, у березні Міграційна служба видворила з Житомира азербайджанця, який після закінчення дозволеного терміну перебування не виїхав за межі України та проживав на території нашої держави нелегально.

Як повідомляв Житомир.info, 19 березня 2024 року Міграційна служба інформувала, що з Житомира видворили вірменина, який 5 років відбував покарання у колонії за грабіж.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міграційна служба ДМС іноземець видворення Азербайджан  
Матеріали по темі