Події

За вбивство 71-річної матері жителю райцентру Житомирської області загрожує до 15 років тюрми

19 June 2024, 15:32

У Бердичеві слідчі поліції завершили досудове розслідування вбивства 71-річної жінки.

Про це 19 червня повідомила пресслужба Бердичівського районного відділу поліції.

«Нагадаємо, на початку квітня до поліції надійшло повідомлення про смерть 71-річної жінки, яку виявили за місцем проживання з тілесними ушкодженнями. Тоді ж поліцейські затримали за підозрою у причетності до вбивства 50-річного сина загиблої. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, давав суперечливі покази й всіляко намагався переконати правоохоронців у своїй непричетності до смерті жінки. Він розповідав, що коли прокинувся, матір нібито вже була мертвою», - йдеться у повідомленні.

За висновками експертів смерть жінки настала від гострої крововтрати через рубані рани голови та тулуба.

Поліцейські зібрали докази, які засвідчили причетність затриманого до завдання смертельних травм матері.

Слідчі кваліфікували дії чоловіка за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України та 18 червня вручили йому обвинувальний акт.

Нині матеріали кримінального провадження направлено до суду. Процесуальне керівництво здійснювала Бердичівська окружна прокуратура.

За вчинене обвинуваченому загрожує ув’язнення строком від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 квітня 2024 року до поліції надійшло повідомлення від жительки Бердичева про смерть її сестри, яку виявили з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці затримали 50-річного сина потерпілої за підозрою у вбивстві. Суд обрав запобіжний захід чоловіку у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без внесення застави.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство пенсіонер син конфлікт Бердичів 
Матеріали по темі