Події

У Житомирському районі жінка вкрала телефон та переказала собі усі гроші власника – збиток склав 93 тис. грн

19 June 2024, 18:28

«Віддячила» за гостинність спустошенням рахунку: попільнянські поліцейські викрили причетну до крадіжки. Нині слідчі відділення поліції №2 (Попільня) Житомирського районного управління поліції інкримінують 37-річній жительці Квітневої громади вчинення таємного викрадення майна. За таке діяння їй загрожує тривале ув’язнення.

Про це 19 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Поліцейські з’ясували, що на початку травня жінка гостювала у свого односельця. З бенкету вона пішла, прихопивши з собою мобільний телефон господаря. Упродовж кількох годин потому гостя, використовуючи вже відомий їй пароль від банківського додатка власника, переказала з його рахунку на свій усі наявні кошти. Здобуті нечесним шляхом гроші фігурантка витратила на власні потреби. Зникнення ґаджета чоловік помітив наступного ранку, а те, що його фінансовий рахунок спустошений, з’ясувалося вже пізніше. Загальна сума збитку, спричинена потерпілому, становить 93 тисячі гривень», - йдеться в повідомленні.

Відтак 18 червня слідчі повідомили жінці про підозру в учиненні крадіжки (ч. 4 ст. 185 КК України).

Згідно з чинним законодавством та, зважаючи на вчинення кримінального правопорушення у період воєнного стану, за таке діяння підозрюваній загрожує від 5 до 8 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці лютого 2024 року у Бердичеві 19-річна дівчина знайшла мобільний телефон на транспортній зупинці і переказала собі з нього через онлайн-банкінг 40 тис.грн. Гроші крадійка витратила на онлайн-ігри та розваги. Відповідно до чинного законодавства обвинуваченій такий вчинок може вартувати від 5 до 8 років ув’язнення.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: крадіжка банкінг гроші поліція Попільня гроші збиток  
Матеріали по темі