Місто

На перехресті у Житомирі не розминулися два авто, травми отримали водії та дві жінки, на яких наїхало Renault

21 June 2024, 11:06

У Житомирі в ДТП травмовано четверо людей: поліція встановлює обставини. Автотроща сталася 20 червня на перехресті вулиць Князів Острозьких та Гоголівської. Серед травмованих: водії легковиків та двоє жінок-пішоходів. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Про це 21 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 23:40 сталося зіткнення автомобілів «Volkswagen», під керуванням 23-річного жителя Коростенського району, та «Renault». Як результат – водій останнього, 30-річний житомирянин, виїхав на тротуар та здійснив наїзд на двох жінок, які там перебували. Унаслідок ДТП травми отримали обидва керманичі та пішоходи, жительки обласного центру, віком 27 та 21 року. Усі вони були доставлені до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчими Житомирського районного управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Триває досудове розслідування.

«Шановні водії! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин, особливо це актуально у нинішніх складних погодних умовах. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття, не забувайте вмикати ближнє світло фар чи ходові вогні поза населеними пунктами. Пам’ятайте, що дозволена швидкість руху у населених пунктах – 50 км/год», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, увечері 20 червня у Бердичеві п’яний водій збив на смерть 88-річну жінку, яка переходила дорогу на вул. Європейській.

Як повідомляв Житомир.info, 24 травня 2024 року на розі Київської та Театральної не розминулися автомобіль «Renault» та тролейбус. Після цього легковик здійснив наїзд на жінку, яка у той час переходила автошлях. У результаті ДТП 43-річна містянка отримала тілесні ушкодження та була доставлена до медичного закладу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Житомир наїзд пішохід травмований наїзд на пішохода тротуар зіткнення поліція Князів Острозьких Гоголівська  
Матеріали по темі