Події

Житомирські патрульні створили штучний затор на дорозі, щоб упіймати автокрадіїв, які на Львівщині викрали Dodge

21 June 2024, 12:04

Патрульні створили штучний затор на відрізку дороги у Житомирській області, щоб упіймати автокрадіїв, які на Львівщині викрали автомобіль «Dodge». Злодіїв зупинили на трасі Київ-Чоп. Під час обшуку в їхньому авто знайшли відмички, «грабер» та рукавички. У скоєному злочині підозрювані зізналися.

Про це 21 червня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Авто знаходилося у розшуку, патрульні затримали ймовірних злочинців.Учора нам надійшло орієнтування про незаконне заволодіння транспортним засобом Dodge на Львівщині. Особи, ймовірно, причетні до викрадення, пересуваються на авто Toyota дорогою Київ — Чоп в напрямку Києва. Ми створили штучний затор на відрізку дороги, аби знизити швидкість транспортного потоку. Під час цього заходу ми виявили вказаний в орієнтуванні автомобіль, зупинили та затримали осіб», - йдеться в повідомленні.

В авто Toyota також перебував пасажир, обидва чоловіки поводилися знервовано та намагалися ввести нас в оману. Проте за декілька хвилин вони зізналися, де сховали викрадений трансорний засіб Dodge.

«Під час поверхневої перевірки авто Toyota та осіб ми виявили відмички, пристрій «грабер» та рукавички. На місце події ми викликали слідчих, а колеги з Рівненської області перевірили місце, де зі слів чоловіків, вони залишили авто. Авто знайдено», - підсумовують патрульні.

Нагадаємо, на трасі у Житомирській області 19 червня патрульні зупинили водія Volkswagen, який порушив правила дорожнього руху. Під час перевірки виявилось, що автомобіль перебуває у розшуку.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 22 квітня від початку 2024 року патрульні виявили 34 автомобілі, що перебували в розшуку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: автокрадій викрадення спецоперація затор патрульний відмичка Львівщина  
Матеріали по темі