Події

Під час ДТП у райцентрі Житомирської області травмувалися 31-річний водій та 21-річна пасажирка Volkswagen

22 June 2024, 11:23

Бердичівські поліцейські встановлюють обставини ДТП з двома травмованими. Дорожньо-транспортна пригода сталась 21 червня по вулиці Григорія Сковороди (колишня вул. Пушкіна) у райцентрі.

Про 22 червня інформує Бердичівський районний відділ поліції.

«Попередньо, близько 09:30 водій автомобіля «Volkswagen Passat», 31-річний місцевий житель, під час здійснення обгону допустив зіткнення з ВАЗівкою. У результаті ДТП травми отримав керманич та 21-річна пасажирка іномарки. Їм надали медичну допомогу без ушпиталення», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України та встановлюють усі обставини події.

Разом з тим, поліцейські нагадують водіям: дотримуйтеся швидкісного режиму та безпечної дистанції, не здійснюйте ризикованих маневрів. Будьте уважні за кермом, заздалегідь знижуйте швидкість перед поворотами й перехрестями, а також світлофорами та нерегульованими пішохідними переходами.

Нагадаємо, у Житомирі вранці 22 червня на вулиці Жуйка сталася ДТП за участі автобуса, маршрутки та легкового автомобіля.

Як повідомляв Житомир.info, 20 червня 2024 року у Житомирі в ДТП травмовано четверо людей: поліція встановлює обставини. Автотроща сталася 20 червня на перехресті вулиць Князів Острозьких та Гоголівської. Серед травмованих: водії легковиків та двоє жінок-пішоходів. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Бердичів травмований поліція аварія водій пасажир  
Матеріали по темі