Події

У лікарні Житомирської області помер 68-річний чоловік, якого 51-річна співмешканка побила дошкою від меблів

22 June 2024, 13:03

Слідчі повідомили жительці Пулинської громаді про підозру у смертельному травмуванні співмешканця.

Про це 22 червня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«7 червня до поліції надійшло повідомлення від лікарів про госпіталізацію 68–річного чоловіка з тілесними ушкодженнями. Медики розповіли, що травмованого було доставлено з будинку в одному з сіл Пулинської громади. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління. Правоохоронці зафіксували всі обставини діяння, вилучили наявну слідову інформацію та встановили можливих свідків», - йдеться в повідомленні.

У ході першочергових процесуальних дій поліцейські з’ясували, що напередодні між потерпілим та його 51-річною співмешканкою виник побутовий конфлікт. Під час суперечки жінка заподіяла чоловікові близько десяти ударів по голові та тілу дошкою від меблів.

«Наступного дня жінка, яка завітала в гості до односельців, помітила травми господаря та повідомила про ситуацію в родині старосту села. Разом вони викликали травмованому «невідкладну допомогу». Чоловіка ушпиталили, однак, незважаючи на надану допомогу, менше, ніж за два тижні він помер у лікарні», - повідомляють правоохоронці.

На підставі зібраних доказів та результатів експертних досліджень слідчі відділення поліції № 4 Житомирського РУП повідомили 51-річній жінці про підозру у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження (ч. 2 ст. 121 КК України). Нині вирішується питання щодо обрання їй запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

Процесуальне керівництво здійснює Хорошівський відділ Коростишівської окружної прокуратури.

Згідно з чинним законодавством за вчинене діяння підозрюваній загрожує від 7 до 10 років ув’язнення.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 1 квітня 2024 року до поліції надійшло повідомлення від жительки Бердичева про смерть її сестри, яку виявили з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці затримали 50-річного сина потерпілої за підозрою у вбивстві. Суд обрав запобіжний захід чоловіку у вигляді тримання під вартою строком на 60 днів без внесення застави. Обвинуваченому загрожує ув’язнення строком від 7 до 15 років.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вбивство Пулини тяжкі тілесні співмешканка співмешканець лікарня підозра сварка дошка  
Матеріали по темі