Новини компаній

Як вибрати якісний корм для котів: основні критерії

26 June 2024, 15:53

Подбати про повноправних членів родини — котів, є важливою задачею кожного власника. Це стосується не лише уваги та турботи, а й збалансованого харчування. Отримуючи всі необхідні поживні речовини щоденно, тварина може насолоджуватись життям, почуватись енергійною та здоровою. Одним з найпопулярніших варіантів харчування вважається готовий корм, завдяки своїй зручності та практичності. Якщо ви здійснили правильний вибір, здоров’ю вашого кота нічого не загрожує, адже його організм насичується білками, жирами, вуглеводами та вітамінами у правильному співвідношенні.

З чого складається корм преміумкласу?

Фахівці рекомендують звертати увагу на корм преміумкласу, враховуючи його переваги, на відміну від економкласу. Раціон Клуб 4 Лапи містить м’ясні інгредієнти тваринного походження та виключає барвники і штучні ароматизатори, які негативно впливають на самопочуття тварини у довгостроковій перспективі.

Склад корму для котів – це один із найважливіших аспектів, який визначає, наскільки здоровим та активним буде ваш пухнастик. Якщо дивитися на етикетку корму, ви побачите список компонентів, які входять до складу. Важливо, щоб харчування містило білки, жири, вуглеводи, вітаміни, мінерали та інші поживні речовини, які відповідають потребам вашого улюбленця.

Збалансований склад враховує норми нутрієнтів, тому вам не потрібно турбуватися про співвідношення білків, жирів та вуглеводів в кожній порції. Готовий раціон також усуває необхідність підживлення мінералами та вітамінами - всі необхідні компоненти вже включені до складу у відповідному співвідношенні. Але важливо також мати на увазі, що кожна тварина унікальна. Тому іноді потрібно порадитися з ветеринаром, щоб вибрати найкращий корм саме для вашого улюбленця.

Особливості різних лінійок корму для котів

Здорова тварина, за певними винятками, не потребує спеціальної формули корму. Однак, власник може вибрати одну з 3 унікальних лінійок від Клуб 4 Лапи, зважаючи на свої уподобання та особливості тварини. Basic - стандартний раціон, який покриває загальні потреби котів щодо збалансованого та корисного харчування. Special - профілактичний корм, який розрахований на особливі потреби дорослих домашніх улюбленців. Для любителів ексклюзиву пропонується лінійка Selection. Ця продукція має насичений склад, завдяки делікатному соусу або желе, ніжному паштету та якісним мʼясним інгредієнтам.

У будь-якому випадку, кіт зможе насолодитися приємним смаком та ароматом. Виробник потурбувався про це заздалегідь, тому пухнастики отримують задоволення від кожного прийому їжі.

Що важливо знати перед купівлею раціону?

Після того, як ви визначили всі потреби свого кота, можна переходити до купівлі. Звертайте увагу на виробників з високим рейтингом та популярністю, адже вони пропонують безліч переваг, завдяки яким і отримують позитивні відгуки від покупців.

Український виробник високоякісного та безпечного харчування для котів пропонує лише сертифіковану продукцію. Вона виготовляється відповідно до загальноприйнятих стандартів та з використанням сучасних технологій і обладнання. Рецептура розробляється спільно з американськими та польськими фахівцями. Корм сухий для котів та вологий, а також смачні ласощі, які також виготовляються з натуральних інгредієнтів ви можете знайти на сайті українського виробника кормів Клуб 4 Лапи. Ви можете ознайомитися з повним складом, як на сайті, так і після покупки. Клуб 4 Лапи не приховує використані інгредієнти, адже при виробництві використовують усе найкраще для менших пухнастих товаришів.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі