Новини компаній

Машинка для тату Ambition

27 June 2024, 12:29

Компанія Ambition – один з найпопулярніших виробників із Китаю, який пропонує на сучасному ринку флагманські тату машинки. Причому ціна тату машинки Ambition досить демократична, незалежно від конкретної моделі, від її функцій та особливостей конструкції. Тому така продукція стає доступною для широкого кола споживачів.

Сьогодні всілякі види машинок від китайського бренду можна зустріти в арсеналі професіоналів, майстрів-початківців. Машинка для тату Ambition – це якісна, надійна та бездротова модель, яку можна використовувати також і для перманентного макіяжу.

Різновиди тату машинок Ambition

На сайті mixtattoo.com.ua запропонований широкий асортимент машинок від даного бренду, а тому кожен майстер зможе підібрати ідеальний інструмент під власні запити, посилаючись на виділений бюджет.

Умовно всі представлені моделі від Ambition можна розділити на три основні категорії:

1. Бюджетні інструменти. У цій категорії можна зустріти такі поширені моделі – Kiss of Dragon з потужним двигуном 6 В, Torped з безколекторним двигуном 12 В, Ninja RS з двигуном на 5 В, Soldier з мотором на 6 В та інші.

2. Середній ціновий сегмент. Тут представлені такі моделі – Boxter, Flamingo, Flux, MAX та інші з моторами на 6 В.

3. Преміальний сегмент. У цьому сегменті можна зустріти наступні моделі – машинки Seher, Zetton з моторами на 12 В, модель Max Camo з двигуном на 6 В та багато інших варіантів.

Представлена різноманітність дозволяє вибрати та купити тату машинку Ambition на будь-який бюджет. Вартість залежить не тільки від внутрішньої «начинки», але й також від зовнішнього вигляду, дизайну кожної моделі. Виробник приділяє увагу візуальним складовим, пропонуючи майстрам всілякі відтінки для оформлення корпусної частини.

Найкращі тату машинки Ambition у 2024 році

Розглядаючи найкращі тату машинки від бренду Ambition, необхідно відзначити трійку лідерів, які користуються особливою популярністю серед різних майстрів (як в Україні, так і за її межами).

У топ 3 входять такі моделі:

1. Ambition Soldier – бездротова машинка з потужним мотором на 6 В та стандартним ходом ексцентрика 4 мм. Це універсальний інструмент для татуювання, перманентного макіяжу. Важливою перевагою називають наявність корисної функції кік-старту Start-UP 10V, а вся потрібна інформація для майстра буде вказана на LCD-дисплеї.

2. Ambition Ninja RS – компактна модель для перманентного макіяжу, для створення невеликих татуювань на різних частинах тіла. Цей інструмент гарантує сумісність з такими популярними картриджами, як Cheyenne, Kawdron, Mast pro, Ambition та іншими брендами.

3. Ambition Vibe New – оновлена версія бездротової машинки, яка обов'язково підкорить кожного майстра привабливим дизайном. Тут встановлено максимально потужний двигун на 12 В. Причому процес регулювання досить приємний та плавний. Машинка забезпечує тиху роботу з мінімальними вібраціями.

Однак список популярних моделей у 2024 році регулярно поповнюється, адже рейтинг машинок від компанії Ambition постійно змінюється. Це підтверджують різні відгуки майстрів, які охоче діляться своїми враженнями від роботи з тими чи іншими видами інструментів.

Вартість тату машинок Ambition

Чи можна сьогодні вибрати та купити машинки від бренду Ambition недорого, за вигідними цінами? Це дійсно можливо, оскільки бренд позиціонує себе як виробник флагманських моделей за демократичною вартістю.

На ціну впливає одразу кілька суттєвих факторів:

• Потужність встановленого двигуна.

• Хід ексцентрика.

• Ємність акумуляторної батареї.

• Крок регулювання вольтажу.

• Розмір та вага.

• Особливості дизайну (зовнішній вигляд інструменту).

• Матеріал корпусної частини

• Комплектація кожної моделі.

Виходячи з вищевказаних характеристик, бренд встановлює конкретні ціни на всю серію машинок або окремо взяті моделі. Тому кожен майстер зможе підібрати для себе ідеальний варіант з урахуванням виділеного бюджету, а також з урахуванням індивідуальних вимог щодо технічних характеристик, можливостей.

Де купити тату машинку Ambition по вигідній ціні

Величезна популярність унікальних машинок Ambition дозволяє кожному майстру з легкістю вибрати відповідну модель в Інтернеті. В результаті вдасться порівняти між собою відразу кілька моделей, ознайомитися з їх можливостями, щоб обрати найкращий інструмент для вирішення конкретного списку завдань.

Компанія регулярно поповнює власний асортимент актуальними новинками з огляду на потреби, індивідуальні побажання майстрів. Таким чином, вдасться підібрати та замовити конкретну модель, не виходячи з дому.

Купити якісне тату обладнання можна в інтернет-магазині «Mixtattoo» та з доставкою в інші області України. Всі товари є сертифікованими та доступні за демократичними цінами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тату 
Матеріали по темі