Події

На трасі у Житомирській області не розминулися вантажівка та мотоцикл

28 June 2024, 10:46

Уночі на трасі в Житомирській області сталася ДТП з потерпілими.

Про це 28 червня повідомила патрульна поліція Житомирської області.

«У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з потерпілими, що сталась, близько 23-ї години, на 230 км автодороги М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Хажин Житомирської області рух транспорту частково ускладнений в напрямку Вінниці та здійснюється реверсом», - повідомляли патрульні.

Патрульні забезпечували безпеку та регулювання дорожнього руху. На місці автопригоди працювали всі необхідні служби.

Уночі о 3.20 год патрульні повідомили про те, що рух транспорту відновлений.

Уранці 28 червня відділ комунікації поліції Житомирської області повідомив подробиці ДТП.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася опівночі 27 червня на трасі М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський, поблизу села Хажина. На місці події працювала слідчо-оперативна група Бердичівського районного відділу поліції. Попередньо встановлено, що сталося зіткнення вантажівки «Scania», під керуванням 59-річного вінничанина, та мотоцикла «Honda СВR 600»», - йдеться в повідомленні.

Унаслідок ДТП тілесні ушкодження отримав водій двоколісного, 25-річний житель Бердичева. Чоловіка було ушпиталено до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Нині слідчими Бердичівського районного відділу поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

«Поліцейські закликають усіх учасників дорожнього руху суворо дотримуватись правил безпеки. Шановні водії, обирайте таку швидкість руху, щоб мати змогу постійно контролювати свій транспортний засіб і вчасно реагувати на зміну дорожньої ситуації. Поліцейські нагадують керманичам двоколісників про обов’язковість використання захисних шоломів. Вирушаючи у дорогу, зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертальних елементів або хоча б світлого одягу», - наголошують правоохоронці.

Нагадаємо, 25 червня у передмісті Житомира в ДТП травмувався 13-річний мопедист. Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті вулиць Східної та Молодіжної у селі Глибочиці.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 24 червня 2024 року на території Тригірського лісництва автомобіль Mercedes-Benz Vito зіткнувся з дорослим самцем лося. Водій автомобіля не встиг вчасно зреагувати на появу тварини на дорозі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП траса потерпілий патрульний рух транспорту Бердичів  
Матеріали по темі