Влада

Житомирська обласна дитяча лікарня, в якій за сотні мільйонів роблять реконструкцію, витратить 2,5 млн грн на ремонт відділення

11 July 2024, 15:59

Комунальне некомерційне підприємство «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» Житомирської обласної ради хоче зробити поточний ремонт приміщень відділення анестезіології та інтенсивної терапії (ВАІТ).

Оголошення про закупівлю 10 липня 2024 року оприлюднили в системі «Прозорро», аукціон запланований на 19 липня.

Очікувана вартість закупівлі становить 2 млн 499 тис. 414 грн, зазначається, що це кошти НСЗУ.

У технічному завданні зазначено, що підрядник має до кінця 2024 року зробити ремонт у відділенні реанімації, коридорі та чотирьох кабінетах (покласти лінолеум, пофарбувати стелю і стіни, десь покласти керамічну плитку), облаштувати санвузол для людей з інвалідністю, замінити у відділенні всі світильники, розетки, вимикачі тощо та встановити три кондиціонери.

Нагадаємо, у вересні 2023 року начальник ОВА Віталій Бунечко розповідав, що починається реконструкція двох медзакладів – обласної клінічної лікарні ім.Гербачевського та обласної дитячої лікарні: передбачена реконструкція корпусів і закупівля сучасного обладнання. В грудні 2023 року департамент регіонального розвитку ОДА уклав договір на реконструкцію майнового комплексу КНП «Житомирська обласна дитяча клінічна лікарня» (ІІІ черга: лікувальний корпус 3-й блок): ТОВ «УК "Комфорт-Буд"» за 361 млн 257 тис. 008 грн, має виконати роботи до 20 грудня 2024 року. На цю реконструкцію з Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф виділили 300 млн грн.

Як повідомляв Житомир.info, реконструкція двох обласних лікарень була в президентській програмі «Велике будівництво»: наприкінці 2021 року за проєктну документацію з реконструкції майнового комплексу Житомирської обласної лікарні заплатили 17 млн грн, за проєктну документацію реконструкції обласної дитячої лікарні – 6 млн грн. 6 січня 2022 голова Житомирської облдержадміністрації Віталій Бунечко затвердив проєктну документацію з реконструкції майнового комплексу дитяча лікарня – 610 млн 786 тис. 89 грн. В липні 2023 року за коригування проєктної документації по реконструкції обласної дитячої лікарні заплатили з коштів Фонду ліквідації наслідків збройної агресії рф 3,7 млн грн – більше, ніж коштує поточний ремонт ВАІТ.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня тендер закупівля ремонт реконструкція обласна дитяча лікарня 
Матеріали по темі