Влада

Міністр внутрішніх справ України провів безпекову нараду в Житомирській ОВА

13 July 2024, 17:58

Сьогодні в Житомирській обласній військовій адміністрації відбулася безпекова нарада під головуванням міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка.

Про це 13 липня 2024 року повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Разом з головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Андрієм Даником, керівниками підрозділів МВС України в Житомирській області обговорили широке коло питань. Зокрема заходи з посилення охорони та оборони державного кордону, забезпечення правопорядку на прикордонних територіях та в області загалом, ситуацію з розслідуванням та профілактикою правопорушень, порядок дій на випадок можливих блекаутів, безпеку у навчальних закладах, об'єктах критичної та соціальної інфраструктури, протипожежну безпеку з огляду на постійні обстріли з боку росіян та аномальні погодні умови. Слід відзначити високий рівень взаємодії між усіма складовими МВС України на Житомирщині та готовність оперативно реагувати та вживати превентивні заходи задля запобігання надзвичайним ситуаціям та можливим правопорушенням», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2024 року начальник ОВА Віталій Бунечко розповідав, що лінію оборони у Житомирській області продовжують укріплювати, загрози вторгнення з боку білорусі немає. Станом на травень 2024 року щодня на будівництві прикордонних фортифікаційних споруд працювало понад 160 одиниць техніки, всього було укладено 50 договорів на нове будівництво фортифікаційних споруд загальною вартістю 2,1 млрд грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Клименко ОВА нарада Бунечко безпека МВС кордон  
Матеріали по темі