Фоторепортаж

Спекотна субота на пляжі в житомирському гідропарку. Фоторепортаж

13 July 2024, 18:13

У п’ятницю, 12 липня, синоптики зафіксували температурний рекорд в Житомирській області: +35,6 градуса у затінку.

Сьогодні, 13 липня, в обласному центрі не менш спекотно, багато людей відпочивають у гідропарку, а дехто навіть грає у пляжний волейбол.

Фотозамальовки з пляжу суботнього житомирського гідропарку 13 липня опублікував місцевий фотограф Леонід Шевчук.

Нагадаємо, у гідропарку 13 липня стартував дев’ятий турнір з плавання на відкритій воді «Teteriv open», в якому беруть участь понад 150 спортсменів.

Інформація Центру громадського здоров’я МОЗ: У Житомирській області станом на 05.07.2024 якість води з пляжу міського у Звягелі по вул. Богуна на річці Случ не відповідає нормам за хімпоказниками. Якість води не відповідає нормам за індексом-ЛКП та хімпоказниками на р. Уж у м Коростені (24 000), у Житомирі в р. Тетерів у межах дитячого пляжу та пляжу для дорослих у Гідропарку (відповідно 240000 і 24000).

Як повідомляв Житомир.info, за прогнозами синоптиків на вихідні, 13 та 14 липня 2024 року, у Житомирській області опадів не передбачається, вдень температура підвищуватиметься до +37. В понеділок можливий невеликий дощ, місцями гроза та град і до +34 вдень.

Через аномальну спеку в Житомирі на Михайлівській 13 липня 2024 року включили фонтан, хоча цьогоріч фонтани в обласному центрі вмикати не планували задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснював, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гідропарк спека пляж волейбол літо  
Матеріали по темі