Місто

Літній Житомир: купання у фонтані та відпочинок в гідропарку

17 July 2024, 13:26

Липень нагадав житомирянам, що таке справжнє спекотне літо. Люди, щоб трохи охолодитися, ховаються у тіні під деревами.

На Новому бульварі людей не багато, адже майже всі лавочки знаходяться під сонцем, проте тут встановили рамки, які розпилюють воду, але на момент зйомки вони не працювали.

А ось на пішохідній вулиці Михайлівській відпочивають маленькі житомиряни. Адже тут 13 липня через аномальну спеку запустили фонтан. і найбільше цьому зраділи дітлахи. Дорослі ж надають перевагу купатися в гідропарку. Навіть у будній день на пляжі людно.

Яким було літо 2023 року дивіться у фоторепортажі.

Нагадаємо, 13 та 14 липня у Житомирській області опадів не було. Температура повітря вночі коливалася від 19 до 24 градусів тепла, а вдень температурний стовпчик показував до +37°. На понеділок синоптики прогнозували невеликий дощ, місцями гроза та град. Температурні рекорди зафіксували три дні поспіль: 12 липня температура повітря сягала +35,6; 13 липня у Житомирській області було +36,7, а 14 липня – +36,5.

Як повідомляв Житомир.info, у 2024 році фонтани в Житомирі вмикати не планували задля економії бюджетних коштів. Мер Сергій Сухомлин пояснював, що кожен рік на обслуговування фонтанів у бюджеті закладається приблизно 1,9 млн грн, але ці кошти краще витратити на придбання дронів для військових.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: літо спека гідропарк фонтан купання  
Матеріали по темі