Суспільство

Як краще розрахуватися за послугу розподілу газу

17 July 2024, 16:10

Газовики нагадують про важливість вчасних розрахунків за спожиту послугу розподілу газу. Адже наразі триває підготовка до наступного опалювального сезону, тому кожна вчасно сплачена гривня – інвестиція у стабільність газорозподілу в регіоні.

Сплачувати щомісячний платіж необхідно до 20 числа, щоб не переплачувати щомісяця комісію банку, можна здійснити платіж за кілька місяців. Особливо це доречно тим споживачам, у яких вартість послуги за доставку блакитного палива менша, ніж вартість послуг банку.

Зручні онлайн способи оплати послуги розподілу:

  • через сервіси онлайн-платежів iPay.ua;
  • за допомогою мобільних додатків «Приват24» і «Ощад24/7»;
  • в особистому кабінеті https://my.grmu.com.ua/login.

Також розрахуватися за послугу розподілу можна у відділеннях усіх банків та будь-якому відділені Укрпошти.

У компанії наголошують, що стабільна робота Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України» напряму залежить від вчасних розрахунків за надані послуги. Адже тариф на розподіл газу – єдине джерело фінансування оператора газорозподільних мереж та можливість забезпечувати роботу газорозподільної системи.

Газовики вдячні кожному споживачеві за вчасну та повну оплату, адже завдяки цим коштам спеціалісти мають можливість підготувати мережі до наступного опалювального сезону, бригади аварійно-диспетчерської служби здійснюють чергування та виїжджають на виклики цілодобово, без вихідних.

Пресслужба Житомирської філії ТОВ «Газорозподільні мережі України»

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: газ Газмережа комунальні послуги платіж 
Матеріали по темі