Влада

«Житомиробленерго» вважає інформацію Держенергонагляду недостовірною і просить спростувати

22 July 2024, 09:58

АТ «Житомиробленерго» просить Державну інспекцію енергетичного нагляду спростувати недостовірну інформацію.

Відповідний лист на адресу голови інспекції Руслана Слободяна 21 липня оприлюднений на сайті обленерго.

«На офіційному сайті Держенергонагляду викладена інформація щодо неправомірних дій працівників АТ «Житомиробленерго» у частині недопущення представників державних контролюючих органів до здійснення перевірки нашого Товариства. Офіційно заявляємо, що жодних недопусків не відбувалося, жодного тиску не чинилося. Усі документи та інша інформація надавалися у повному обсязі згідно з вимогами. Ми також офіційно звернулися до керівника Держенергонагляду листом для спростування викладеної на їх сайті інформації, оскільки такі твердження суттєво підривають імідж нашої енергокомпанії. Зауваження та недоліки, виявлені в ході перевірки, вивчені та взяті в роботу для виконання», - йдеться у публікації.

Нагадаємо, Держенергонагляд 19 липня оприлюднив результати перевірки графіків погодинних відключень та справедливого розподілу електроенергії: у Житомирській області зафіксовані численні випадки невиконання команд диспетчерів НЕК «Укренерго» про запровадження графіків відключень; на сайті обленерго постійно наводиться недостовірна інформація щодо періодичності та тривалості застосування кожної черги відключень; виявили систематичну неучасть обласного центру та інших міст області у застосуванні відключень.

Скриншот з сайту Держенергонагляду

Як повідомляв Житомир.info, з 15 липня 2024 року у Житомирі почали застосовувати графіки погодинних відключень. На брифінгу 16 липня голова правління АТ «Житомиробленерго» Олексій Шекета пояснював, що у відключеннях задіяні 3/4 Житомирської області, а до Житомира приїхали комісії перевіряти ситуацію з розподілом електроенергії.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Держенергонагляд спростування обленерго перевірка Житомиробленерго  
Матеріали по темі