Події

На Князів Острозьких у Житомирі не розминулися Daewoo та Opel, внаслідок ДТП до лікарні потрапив пасажир

22 July 2024, 10:51

У Житомирі поліція розслідує ДТП з травмуванням пасажира легковика. Автотроща сталася 20 липня по вулиці Князів Острозьких. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського райуправління поліції.

Про це 22 липня повідомляє Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, близько 19:25 відбулося зіткнення автомобілів «Daewoo» під керуванням 23-річного жителя Новогуйвинської громади та «Opel», за кермом якого перебував 20-річний містянин. У результаті ДТП травми отримав пасажир «Daewoo». Його було доставлено до медичного закладу», - йдеться в повідомленні.

Нині слідчими Житомирського районного управління поліції розпочате кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває подальше досудове розслідування.

«Шановні водії! Поліція закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Під час керування автомобілем будьте максимально обережні, обирайте швидкість руху та дистанцію, що дозволять вчасно зреагувати на зміну дорожніх обставин. Обов'язково враховуйте час доби, стан проїзної частини та дорожнього покриття», - підсумовують правоохоронці.

Нагадаємо, 20 липня у передмісті Житомира сталася подвійна ДТП. Автотроща відбулася близько 17:00 на 5 км автодороги Житомир-Чернівці, неподалік с. Тетерівки. Попередньо, сталося зіткнення автомобілів «Fiat» під керуванням 23-річного житомирянина та «Renault», за кермом якого перебував 45-річний житель обласного центру. У результаті ДТП останній виїхав на зустрічну смугу руху. Там відбулося його зіткнення з автомобілем «Ford».

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирі 17 липня 2024 року на перехресті Героїв десантників та проспекту Миру сталася ДТП за участю двох легкових автомобілів, один з них – навчальний. На водія транспортного засобу ЗАЗ Lanos патрульні склали протокол.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП Князів Острозьких поліція травмований пасажир  
Матеріали по темі