Події

Патрульні через місяць знайшли і оштрафували водія, який припаркував Porsche у Житомирі біля пам’ятника загиблим захисникам

22 July 2024, 16:18

Патрульні на трасі зупинили водія Porsche Cayenne, щоб винести йому постанову за паркування в Житомирі біля пам’ятника загиблим захисникам у червні цього року.

Про це 22 липня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«23 червня нам надали фотодокази порушення ПДР, де водій транспортного засобу Porsche, на майдані Перемоги, здійснив стоянку, а перед тим, перетнув суцільну лінію розмітки заїжджаючи на майдан. Учора патрульні виявили водія на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин. Чоловік ознайомився із відео/фотодоказом правопорушення та погодився з ним. Розглянувши справу інспектори винесли на керманича адміністративну постанову», - йдеться у повідомленні.

У постанові вказано, що порушення було скоєне 23 червня близько 18:00, зупинили водія в Коростенському районі вдень 21 липня.

Як повідомляв Житомир.info, 25 грудня 2022 року на водія Mazda CX-5 наклали штраф в розмірі 340 гривень за стоянку в забороненому місці: припаркувався на майдані Перемоги, на тротуарі поблизу пам’ятника Героям АТО та ООС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: штраф паркування парковка патрульна поліція патрульний пам'ятник 
Матеріали по темі