Події

Житель райцентру Житомирської області побив 42-річного знайомого, постраждалий помер у лікарні

23 July 2024, 10:31

Смертельно травмував знайомого: звягельські слідчі оголосили підозру причетному. Кілька тижнів тому до лікарні у м. Звягелі було доставлено непритомного чоловіка з тілесними ушкодженнями. За кілька днів, не приходячи до тями, він помер. Поліцейські Звягельського райвідділу встановили причетного до завдання чоловікові смертельних травм.

Про це 23 липня повідомляє Звягельський районний відділ поліції.

«Правоохоронці з’ясували, що потерпілим є 42-річний місцевий житель. Відповідно до висновку експерта смерть чоловіка настала внаслідок отриманих тілесних ушкоджень. Поліцейські провели низку заходів та попередньо встановили, що вночі на одній із вулиць міста компанія знайомців розпивали спиртне. Тоді ж між двома чоловіками виник раптовий конфлікт, у ході якого 29-річний житель Звягельського району завдав численних ударів кулаками та ногами по тілу опонента, після чого пішов геть», - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці розшукали причетного. Днями слідчі райвідділу оголосили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Досудове розслідування триває.

Відповідно до чинного законодавства підозрюваному може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Нагадаємо, 7 липня коростишівські поліцейські затримали підозрюваного у смертельному травмуванні чоловіка. На березі водойми у с. Харитонівці було виявлено тіло 46-річного місцевого жителя. Попередньо, під час застілля між потерпілим та його 34-річним знайомим виник конфлікт. У ході суперечки молодший з чоловіків спричинив старшому кілька ударів кулаками по голові. Зрозумівши, що товариш не приходить до тями, причетний самостійно викликав швидку та поліцію

Як повідомляв Житомир.info, вироком Богунського районного суду міста Житомира від 20 червня жінці, яка у 2023 році під час конфлікту вбила чоловіка, який зайшов до неї в гості, присудили 10 років тюрми. Причиною сварки стало те, що гість лаявся та плював у борщ, який приготувала 29-річна жінка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: побиття тяжкі тілесні Звягель поліція смерть  
Матеріали по темі