Події

Рятувальники майже 4 години гасили пожежу у складській будівлі з деревним вугіллям в Житомирському районі

23 July 2024, 17:27

Рятувальники ліквідували займання у складському приміщенні у с. Видумка Пулинської громади Житомирського району.

Про це 23 липня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«23 липня о 05:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляній складській будівлі у с. Видумка Пулинської громади Житомирського району. На місці події бійцями ДСНС було встановлено, що займання виникло в приміщенні, де зберігалось деревне вугілля. Звідти вогонь поширився на поруч розташовану дерев’яну прибудову. Враховуючи значне пожежне навантаження та для оперативності гасіння з Житомира було викликано додатковий автомобіль із підвищеним запасом води», - йдеться у повідомленні.

Вже о 05:37 пожежу вдалося локалізувати, а о 09:00 ліквідувати. Внаслідок надзвичайної події вогнем знищено дерев’яну прибудову, близько 20 т деревного вугілля та покрівлю складу.

Причина виникнення займання наразі встановлюється фахівцями.

Нагадаємо, 20 липня у селі Попільня від жарини сталася пожежа в дерев’яному піддашку з невеликою кількістю тогорічного сіна площею 25 кв. м. Вже звідти полум’я поширилося на дах прибудованої цегляної господарської будівлі.

Як повідомляв Житомир.info, 7 липня 2024 року на підприємстві з виробництва палет у селищі Чоповичі Коростенського району три години ліквідовувати пожежу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС пожежа рятувальник вугілля с.Видумка 
Матеріали по темі