Події

Чоловіку, який в травні вбив односельця ломом на дорозі у Житомирській області, загрожує до 15 років тюрми

24 July 2024, 16:28

Поліцейські завершили розслідування вбивства у с. Дворищі, яке сталося наприкінці травня 2024 року.

Про це 24 липня повідомила пресслужба Житомирського районного управління поліції.

«Слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського районного управління зібрали докази причетності 35-річного чоловіка до смертельного травмування знайомого. Днями обвинувальний акт відносно фігуранта було скеровано до суду. Нагадаємо, ввечері 28 травня правоохоронці отримали повідомлення про виявлення чоловіка без ознак життя у с. Дворищі. Тіло знаходилось посеред дороги на одній з вулиць. Медики констатували смерть 59-річного місцевого жителя. Згідно з висновками експертів чоловік загинув внаслідок масивної внутрішньої крововтрати, спричиненої тупою поєднаною травмою тіла», - йдеться у повідомленні.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили причетність до смерті потерпілого його 35-річного односельця. З’ясовано, що того вечора між чоловіками виник конфлікт, у ході якого молодший завдав кілька ударів старшому металевим ломом, знайденим неподалік сусідньої садиби.

Правоохоронці затримали підозрюваного вже за кілька годин після вчиненого. Судом йому було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

23 липня слідчі відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського РУП завершили досудове розслідування. Фігуранту інкриміновано вчинення умисного вбивства (ч. 1 ст. 115 КК України). Процесуальне керівництво здійснював Хорошівський відділ Коростишівської окружної прокуратури. Нині обвинувальний акт скеровано до суду.

Обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від 7 до 15 років.

Як повідомляв Житомир.info, пізно увечері 28 травня 2024 року до поліції від медиків екстреної допомоги надійшло повідомлення про виявлення чоловіка без ознак життя на дорозі у селі Дворищі. Оперативники кримінальної поліції за підтримки колег з УКР ГУНП в області вже за кілька годин встановили особу причетного до загибелі чоловіка: 35-річного місцевого жителя поліцейські розшукали на одній з вулиць села, де той переховувався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція вбивство конфлікт лом с. Дворищі 
Матеріали по темі