Місто

У зв’язку з реконструкцією футбольного поля у житомирському ліцеї видалять дерева

25 July 2024, 10:08

Виконком надав дозвіл на видалення дерев на території ліцею №34 у зв’язку з реконструкцією спортивного майданчика.

Про це 25 липня повідомили на позачерговому засіданні виконавчого комітету міської ради.

«Прошу розглянути питання про дозвіл на видалення зелених насаджень на території ліцею №34 у зв’язку з реконструкцією спортивного майданчику на території даного навчального закладу. Ліцею №34 забезпечити організацію відновлення зелених насаджень у кількості не менше 9 штук на загальну вартість не менше 22 тисяч гривень», - сказала начальниця відділу екології та природних ресурсів міської ради Поліна Мурашевська.

Міський голова Сергій Сухомлин зазначив, що видаляють дерева у зв’язку з проєктом фонду BGV, який виділяє кошти на спортивний майданчик.

«Це в рамках видалення зелених насаджень та проєкту BGV спільно з містом по будівництву спортивних майданчиків, футбольних майданчиків у ліцеях міста Житомира і ці майданчики будуються за кошти бюджету BGV. На виконкомі вже другий розглядаємо проєкт, пов'язаний з BGV. Величезна їм подяка! У ліцеї №5 вже завершуються роботи, будуть передаватися на баланс школи. Підрядна організація, з якою працює фонд BGV і футбольний клуб «Полісся», переходить на ліцей №34», - повідомив Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, 24 травня на позачерговому засіданні виконком надав дозвіл на укладання договору між ліцеєм №34 та ТОВ «Футбольний клуб «Полісся»» на будівництво футбольного поля. Ліцей №34 став третім закладом освіти у Житомирі, який отримав фінансування від ФК «Полісся».

Як повідомляв Житомир.info, 16 лютого 2024 року у Житомирі презентували стратегію розвитку дитячого футболу. Зокрема, в планах було покращити інфраструктуру та створити районні академії на базі ліцеїв №5, №14 та №16. З фінансуванням місту допомагатиме футбольний клуб «Полісся», який зацікавлений в тому, щоб хлопці та дівчата розкривали свої спортивні таланти.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міськрада дерево футбольне поле футбол BGV ФК "Полісся" ліцей №34 
Матеріали по темі