Суспільство

Футбольний клуб Житомира ввечері 25 липня гратиме свій перший єврокубковий матч

25 July 2024, 16:10

Сьогодні ввечері житомирське «Полісся» зіграє свій перший в історії єврокубковий матч проти словенського футбольного клубу «Олімпія» в межах другого кваліфікаційного раунду Ліги Конференцій.

Про це 25 липня повідомила пресслужба ФК «Полісся».

«Нарешті ми дочекалися! Перший історичний матч «Полісся» в Єврокубках!!! Другий кваліфікаційний раунд Ліги Конференцій. «Олімпія» Любляна. «Стадіон Стожиці». Також запрошуємо всіх житомирських вболівальників у Play City: вхід зі сторони Старого бульвару з 18:00», - йдеться у повідомленні.

Напередодні житомирські футболісти провели тренування на стадіоні у Любляні.

««Полісся» провело тренування на стадіоні «Стожице» у Любляні. Тут 25-го липня житомиряни дебютують у єврокубках. У другому кваліфікаційному раунді Ліги Конференцій команда Імада Ашура зіграє із «Олімпією»», - зазначили у пресслужбі ФК «Полісся».

Відео ФК «Полісся»

Нагадаємо, 20 червня пресслужба ФК «Полісся» повідомила про те, що першим в історії «Полісся» єврокубковим опонентом став бронзовий призер словенського чемпіонату «Олімпія».

Як повідомляв Житомир.info, 25 травня 2024 року житомирське «Полісся» обіграло донецький «Шахтар». Відтак, «Полісся» вперше потрапило до єврокубків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: футбол ФК "Полісся" єврокубок Ліга Конференцій ФК "Олімпія" 
Матеріали по темі