Суспільство

На дорогах Житомирської області ліквідовують ями, ремонтують огорожі та прибирають наслідки негоди

29 July 2024, 15:44

У Житомирській області на дорогах державного значення ліквідовують вибоїни, прибирають наслідки негоди та ремонтують огорожі.

Про це 29 липня повідомляє Служба відновлення та інфраструктури у Житомирській області.

«Проводимо роботи для збереження пропускної здатності державних доріг Житомирщини. Збереження та відновлення пропускної здатності доріг державного значення проводимо в умовах обмеженого фінансування.У першу чергу увагу приділяємо тим автошляхам, що є частиною важливих логістичних маршрутів, хоча роботи з аварійного ямкового ремонту проводимо і на територіальних дорогах», - йдеться в повідомленні.

Що робить Служба:

  • ремонтує бар’єрне огородження після дорожньо-транспортних пригод,
  • ліквідовує вибоїни та деформації дорожнього покриття,
  • проводить скошування трави та кущів на узбіччях, схилах мостів,
  • прибирає сторонні предмети з проїзної частини,
  • прибирає сміття на автостоянках, в автопавільйонах,
  • фарбує перильне огородження,
  • за потреби прибирає гілки та повалені вітром дерева з доріг.

«Закликаємо водіїв дотримуватися вимог тимчасових дорожніх знаків у місцях проведення дорожніх робіт та у зв’язку з сильними поривами вітру уникати стоянки чи зупинки під рекламними щитами, лініями електромереж, кремезними деревами. Буревій вже наробив лиха на території області: за інформацією Державної служби України з надзвичайних ситуацій на Житомирщині знеструмлено 18 населених пунктів. Сильний вітер не вщухатиме й завтра, 30 липня», - повідомляють у Службі відновлення та інфраструктури у Житомирській області.

Нагадаємо, задля енергоощадження дороги державного значення у Житомирській області увечері будуть освітлюватися лише до початку комендантської години. Зараз дорожники розв'язують проблему, як забезпечити небезпечні ділянки автошляхів автономним освітленням.

Як повідомляв Житомир.info, дорожники закликали водіїв бути уважними на автодорозі М-07 Київ – Ковель – Ягодин: 19 липня 2024 року через перепади денних та нічних температур на деяких ділянках дороги зафіксували підняття бетонних плит.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: САД яма негода дорога огорожа ремонт служба відновлення  
Матеріали по темі