Події

На трасі у Житомирській області внаслідок ДТП перекинулася вантажівка з причепом

29 July 2024, 17:48

На автодорозі Київ — Чоп 29 липня сталася автопригода без потерпілих за участю вантажівки Daf з напівпричепом та легкового авто Cupra.

Про це інформує патрульна поліція Житомирської області.

«На фото наслідки недотримання безпечного інтервалу водієм Cupra. На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався. Тож нагадуємо, безпечний інтервал — відстань між боковими частинами транспортних засобів, що рухаються, або між ними та іншими об’єктами, за якої гарантована безпека дорожнього руху. Пам’ятайте, що згідно з п. 13.1. ПДР водій залежно від швидкості руху, дорожніх обставин, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримуватися безпечної дистанції та безпечного інтервалу», - йдеться в повідомленні.

Фото патрульної поліції

Зауважимо, що на фото, яке опублікували патрульні, зафіксовані два автомобілі після ДТП. Один з них – це вантажівка з причепом, яка перекинулася посеред дороги.

Нагадаємо, 21 липня у Старосілецькій громаді Житомирського району 35-річний нетверезий мотоцикліст зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП травми отримали керманич двоколісника та його пасажирка.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП вантажівка причеп траса Київ-Чоп патрульний ПДР  
Матеріали по темі