Події

У райцентрі Житомирської області жінка робили «закладки» та переховувала наркотики в музичній колонці

30 July 2024, 11:04

У Звягелі поліцейські затримали жительку Закарпатської області, яка робила «закладки» та мала десяток згортків з наркотиками у музичній колонці.

Про це 30 липня повідомила пресслужба ГУНП в Житомирській області з посиланням на Звягельський районний відділ поліції.

«26 липня оперативники Звягельського районного відділу поліції затримали 27-річну жительку Закарпатської області за підозрою у розповсюдженні наркотичних речовин. Цього дня правоохоронці звернули увагу на підозрілу жінку, яка перебувала на вулиці міста. З’ясувалось, що вона зберігає при собі згорток з речовиною, схожою на амфетамін. Тож на місце події прибула слідчо-оперативна група райвідділу, працівники якої задокументували всі обставини», - йдеться у повідомленні.

Слідчі затримали жінку у процесуальному порядку. У результаті подальшого особистого обшуку поліцейські виявили ще десяток згортків з психотропними речовинами, прихованими в музичній колонці. Пристрій був в її рюкзаку.

Попередньо встановлено, що фігурантка отримувала партії наркотиків поштою та розміщувала «закладки» у різних мікрорайонах міста, роблячи фото з їх координатами. Поліцейські вилучили вміст виявлених сховків та направили на експертне дослідження.

Нині слідчі Звягельського райвідділу поліції оголосили жінці про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) КК України. 28 липня судом підозрюваній було обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт.

За вчинені дії жінці загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Звягельської окружної прокуратури.

Поліція закликає громадян бути пильними та повідомляти про підозрілу активність, ймовірно пов'язану з наркотиками, на спецлінію 102.

Нагадаємо, 24 липня під час проведення оперативних заходів у селищі Хорошеві місцеві поліцейські задокументували протиправну діяльність двох чоловіків, які торгували наркотиками.

Як повідомляв Житомир.info, 24 липня 2024 року пресслужба Житомирської обласної прокуратури повідомила про те, що житомирянину, який робив «закладки» серед житлових будинків та гаражів та якого викрили у жовтні 2023 року, присудили 6 років тюрми.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція наркотик наркотики закладка Звягель 
Матеріали по темі