Влада

У рятувальників Житомирської області новий керівник – 37-річний полковник служби цивільного захисту з Донеччини

1 August 2024, 12:28

Начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко та його заступник Олександр Федько разом з першим заступником голови ДСНС України Віталієм Миронюком 1 серпня 2024 року представили особовому складу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області нового очільника підрозділу – Дмитра Нікулеско.

Про це повідомляє пресслужба ОВА.

«Це бойовий офіцер нагороджений орденом «За мужність» III ступеню. Родом з міста Слов’янськ на Донеччині – українській Донеччині, яка обов’язково буде звільнена від окупації. Дмитро має багаторічний досвід роботи в надзвичайних службах, проявив себе як висококваліфікований фахівець, який уміє приймати відповідальні рішення у складних ситуаціях. Підрозділ, який він очолить на Житомирщині також пройшов крізь неабиякі випробовування. Зокрема фахівці підрозділу ліквідовували масштабні лісові пожежі, долали наслідки російських ракетно-бомбових ударів росіян, евакуйовували громадян, розміновували територію Житомирщини та інших областей, які найбільш постраждали від дій окупантів», - йдеться у повідомленні.

Начальник Житомирської ОВА також подякував Ігорю Нікітчуку за плідні 34 роки служби та ефективну роботу в пожежних частинах Житомирщини на посаді начальника Головного управління ДСНС Житомирської області.

Нижче – трудовий шлях нового очільника рятувальників Житомирської області (скриншоти з сайту ГУ ДСНС у Донецькій області, зроблені 1 серпня 2024 року):

В декларації Дмитра Нікулеско за 2023 рік зазначено, що він прописаний у місті Слов’янськ Донецької області, де з 2018 року має службове житло – квартиру загальною площею 44 кв.м, яка належить Слов'янській міській раді. Інформація про інше рухоме та нерухоме майно в декларації відсутня. За минулий рік в ГУ ДСНС Донецької області Нікулеско отримав 1 млн 263 тис. 240 грн зарплати, інших доходів у родини з двома дітьми не було. Готівкою задекларовано 12 тис. доларів і 10 тис. євро.

Як повідомляв Житомир.info, начальник головного управління ДСНС у Житомирській області Ігор Нікітчук за 2021 рік мав нараховану зарплату в розмірі 619 тис. 916 грн, у 2022 році – 1 млн 036 тис. 199 грн, у 2023 році – 1 млн 036 тис. 886 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Нікулеско ДСНС призначення ОВА звільнення Нікітчук 
Матеріали по темі