Події

У Житомирі внаслідок зіткнення з Renault до лікарні потрапив 46-річний велосипедист

3 August 2024, 11:44

Поліція розслідує ДТП з травмуванням велосипедиста у Житомирі. Дорожньо-транспортна пригода сталася 2 серпня близько 07:35 в обласному центрі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Житомирського районного управління поліції.

Про це 3 серпня повідомило Житомирське районне управління поліції.

«Попередньо, сталося зіткнення кросовера «Renault», під керуванням 57-річної житомирянки, та велосипеда. Унаслідок ДТП водій двоколісника, 46-річний містянин, отримав тілесні ушкодження. Його було доставлено до лікувального закладу», - йдеться в повідомленні.

Нині всі обставини події встановлюють слідчі Житомирського районного управління поліції у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України.

Водночас поліція закликає учасників дорожнього руху суворо дотримуватися правил безпеки.

Водіям автомобілів нагадує: аби мати змогу контролювати транспортний засіб та уникнути дорожньої пригоди, обирайте безпечну швидкість руху та пам’ятайте про присутність на дорогах значної кількості двоколісних транспортних засобів.

«Шановні водії двоколісників! Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно. Дбайте про справність вашого транспортного засобу. Вирушаючи в дорогу, одягайте захисні шоломи та зробіть себе помітними у транспортному потоці за допомогою спеціальних світлоповертальних елементів або хоча б світлого одягу. Не забувайте про ці елементарні заходи, що можуть врятувати ваше життя та здоров’я», - закликають правоохоронці.

Нагадаємо, станом на 17 липня патрульні Житомирського району зафіксували майже 200 порушень ПДР пішоходами та велосипедистами від початку місяця.

Як повідомляв Житомир.info, 2 червня 2024 року у Житомирі на вул. Чуднівській сталася ДТП за участі велосипедиста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДТП велосипедист Житомир велосипед водій  
Матеріали по темі