Події

Поблизу села Житомирської області перекинувся ВАЗ, водія та 15-річного пасажира доставили до лікарні

5 August 2024, 10:50

Поблизу с. Броницька Гута на Звягельщині автомобіль ВАЗ з’їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП водій та неповнолітній пасажир отримали травми.

Про це 5 липня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції.

«Дорожньо-транспортна пригода сталася 4 серпня близько 18:30 поблизу с. Броницької Гути Городницької громади. Попередньо, 34-річний житель громади, керуючи автомобілем «ВАЗ», з’їхав у кювет, після чого транспортний засіб перекинувся. У результаті водій та 15-річний пасажир отримали травми, вони були доставлені до лікарні», - йдеться у повідомленні.

За вказаним фактом слідчі Звягельського районного відділу розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ. Триває з’ясування всіх обставин.

Нагадаємо, 27 липня на автошляху в селі Хажин зіткнулися два легковики, від удару один з них перекинувся. Внаслідок ДТП четверо пасажирів Daewoo отримали тілесні ушкодження, а водій помер в автомобілі екстреної медичної допомоги. Поліція розшукувала свідків ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, 26 липня 2024 року у с. Ласки Народицької громади Коростенського району автівка з’їхала у кювет. Внаслідок перекидання легкового автомобіля травми отримали двоє людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ДТП пасажир водій кювет с.Броницька Гута неповнолітній 
Матеріали по темі