Події

На трасі у Житомирській області патрульні виявили водія Hyundai, який перевищив дозволену швидкість та не мав прав

6 August 2024, 11:24

Патрульні склали адмінматеріали на водія, який перевищив дозволену швидкість руху та не мав посвідчення.

Про це 6 серпня повідомила пресслужба патрульної поліції Житомирської області.

«Учора, під час здійснення контролю швидкісного режиму, на 225 км автомобільної дороги М-06 Київ — Чоп за порушення правил дорожнього руху патрульні зупинили автомобіль Hyundai. Під час перевірки документів ми виявили, що водій не має посвідчення водія відповідної категорії», - йдеться у повідомленні.

Щодо керманича інспектори винесли адміністративну постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП та обмежили в праві керування вказаним транспортом.

У пресслужбі патрульної поліції уточнили, що водій рухався зі швидкістю 106 км/год при дозволених 70 км/год. Тобто перевищив швидкість на 36 км/год.

Нагадати, станом на 6 липня від початку червня на дорогах Житомирської області патрульні зафіксували понад 4 тисячі водіїв, які перевищили дозволену швидкість.

Як повідомляв Житомир.info, станом на 15 червня 2024 року від початку року у Житомирській області патрульні зафіксували понад 15 400 порушень швидкісного режиму водіями.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція перевищення швидкість права 
Матеріали по темі