Події

На провулку Стадіонному у Житомирі потруїли домашніх собак та кішку з кошенятами, власники підозрюють сусіда

6 August 2024, 11:43

У Житомирі на провулку Стадіонному уночі 5 серпня померли двоє собак та кішка з сімома кошенятами. Зі слів власників, домашніх улюбленців потруїв сусід, який давно погрожував це зробити.

Про це Житомир.info повідомив читач, який розповів, що родина давно потерпає від дій та погроз цього чоловіка, тож в убивстві тварин підозрюють саме його.

«Ця особа отруїла наших собак і котів! В конвульсіях і з жахливим скавчанням помирали наші 2 улюблені собаки. Загинула наша киця з 7 котенятами, ще одна киця – зараз під крапельницями. Не передати словами – як ці бідні тварини страждали. На місце події ми одразу викликали поліцію, склали протокол. Але, аби все це діло не зам'яли – я прошу розголосу, щоб особа, яка це вчинила, а саме ****** **** ***********, який проживає за адресою провулок Стадіонний *, поніс справедливе покарання! Це живодер, нелюд, кат! Мама зараз на заспокійливих, ми всі також у великому стресі. Досі не можемо оговтатись, що є такі люди на землі, які так жорстоко можуть знущатись над безневинними тваринами», - розповів житомирянин.

Обережно, відео містить чутливий зміст.

Жінка, домашні тварини якої загинули, звернулася до поліції.

«5 серпня, близько 6 години ранку, я виявила, що мої домашні тварини – двоє собак та коти (на цей час точна кількість невідома) та білий кіт, який у цей час кричить від болю і, напевно, так само помре. Я підозрюю тільки одного сусіда, це ******* **** ************, який проживає в м.Житомир, провулок Стадіонний, *. Прошу притягнути до відповідальності, оскільки ця ситуація може повторитися. Також мій сусід раніше заявляв, що потравить моїх домашніх тварин», - йдеться у заяві, яку власниця загиблих тварин написала до поліції.

Відділ комунікації поліції Житомирської області 6 серпня повідомив, що у Житомирі поліція розпочала розслідування жорстокого поводження з тваринами.

«5 серпня до Житомирського районного управління поліції надійшло повідомлення від місцевої жительки про ймовірне отруєння домашніх тварин в одному з приватних домогосподарств. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) КК України. Нині проводяться необхідні заходи для встановлення особи, причетної до події та всіх обставин, що призвели до загибелі тварин», - йдеться в повідомленні.

Відповідно до чинного законодавства жорстоке поводження з тваринами карається обмеженням волі на строк від одного до трьох років або позбавленням волі на строк від двох до трьох років з конфіскацією тварини.

Нагадаємо, у травні 2023 року житомирянка звинуватила приватний ЖЕК в отруєнні собак на Крошні.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці червня 2023 року на ринку в місті Чуднові Житомирської області потруїли собак, поліція відкрила кримінальне провадження за жорстоке поводження з тваринами.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тварина отруєння сусід жорстоке поводження поліція Стадіонний отрута кіт собака  
Матеріали по темі