ДОПОМОГА

​«Укрзалізниця» виділила майже 20 тисяч квитків для військовослужбовців та родичів поранених захисників

6 August 2024, 16:34

«Укрзалізниця» виділила майже 20 тисяч квитків для військовослужбовців та членів родин поранених й розповіла, як забронювати.

Про це 6 серпня повідомляє АТ «Укрзалізниця».

«Упродовж липня Укрзалізниця обробила 13,2 тисячі заявок через сервіс бронювання квитків для військовослужбовців і виділила за цими заявками під військовослужбовців та членів родин поранених захисників майже 20 тисяч місць у поїздах. Це майже третина від усієї кількості місць, використаних військовослужбовцями за окремою бронею від моменту запуску сервісу в грудні 2023 року — тобто, за 8 місяців», - йдеться в повідомленні.

Оформити бронювання квитків для військовослужбовців можна за посиланням https://services.uz.gov.ua/military

Не знайшли квиток? Телефонуйте: 0 800 503 222

Зауважимо, на сайті «Укрзалізниці» є відповіді на часті запитання, які виникають під час покупки квитків для військовослужбовців.

Які категорії військовослужбовців можуть оформити замовлення квитків?

Оформити замовлення квитків за окремим бронюванням можуть всі діючі військовослужбовці України. Викуп квитка в касі за кодом замовлення можливий лише після предʼявлення касиру дійсного військового квитка чи посвідчення офіцера.

На які поїзди можна оформити замовлення?

Замовлення можна оформити на 17 поїздів, які прямують з(до)/міст, наближених до зони ведення бойових дій. Сервіс дає можливість обрати в якості станцій відправлення та прибуття тільки ті станції, між якими доступні поїзди з бронюванням квитків.

Скільки квитків може бути в одному замовленні?

В одному замовленні може бути до 4 квитків.

В які терміни можна подати заявку?

Ви можете подати заявку не пізніше, ніж за 6 годин до відправлення поїзда з початкової станції, щоб ми встигли її обробити.

В які терміни можна викупити заброньований квиток?

Квиток можна викупити не пізніше, ніж за годину до відправлення поїзда, інакше ваше бронювання автоматично знімається, і квиток вийде у вільний продаж.

В якій касі я маю викупити мій квиток?

Інформація про конкретну касу на обраному вокзалі та час її роботи прийде в листі підтвердження замовлення. Зверніть увагу, що викуп квитка можливий лише в час роботи кас.

Якщо я обираю опцію «потрібне нижнє місце» та їду з побратимами, скільки нижніх місць для нас забронюють?

За замовчанням система бронює одне нижнє місце на всю групу.

Що робити, якщо мені потрібно більше нижніх місць?

Якщо ви залишаєте замовлення на два і більше квитка, і вам потрібно більше одного нижнього місця — зверніться в Контактний центр Укрзалізниці за номером 0 800 503 111 та назвіть номер заявки: питання буде опрацьовано в індивідуальному режимі.

Чи можна викупити заброньований квиток в касі зі знижкою, предʼявивши до військового квитка посвідчення офіцера ще посвідчення УБД?

Так, за наявності посвідчення УБД знижка буде надана у відповідності до чинного законодавства.

Чи можна для бронювання використовувати довільні ПІБ, щоб не залишати справжні дані військовослужбовця?

Можна. Проте при оформленні квитка в касі потрібно назвати справжні дані пасажира (-ів), і вони мають збігатися з даними, вказаними у військовому квитку чи посвідченні офіцера замовника.

Нагадаємо, 10 червня «Укрзалізниця» запустила новий швидкісний поїзд Інтерсіті+, який з’єднуватиме Київ та Львів із зупинкою у Коростені.

Як повідомляв Житомир.info, у лютому 2024 року «Укрзалізниця» запустила модернізований дизель-поїзд на маршруті Коростень – Житомир – Вінниця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: залізниця квиток ЗСУ пільга Укрзалізниця бронювання  
Матеріали по темі