Влада

Через місяць після відкриття у Житомирі оновленого пункту базування «швидкої допомоги» підряднику вирішили доплатити ще 2 млн грн

8 August 2024, 16:06

КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради доплатить підряднику ще 2 млн грн за капітальний ремонт відділення-пункту постійного базування бригад екстреної медичної допомоги на вулиці Селецькій у Житомирі, яке за участю начальника ОВА Віталія Бунечка відкрили після ремонту місяць тому.

Зауважимо, що єдиним учасником і переможцем тендеру на капітальний ремонт відділення-пункту базування бригад екстреної медичної допомоги №1 центральної станції екстреної медичної допомоги м. Житомир, було житомирське ТОВ «НВФ «Термоуніверсал» з пропозицією 7 млн 121 тис. 525,23 грн – на 107,77 грн менше очікуваної вартості. Договір з фірмою підписали 8 січня 2024 року, закупівля проводилася за кошти від господарської діяльності підприємства.

В системі «Прозорро» 5 серпня 2024 року оприлюднили інформацію про укладений без використання електронної системи торгів договір з ТОВ «НВФ «Термоуніверсал» на суму 2 млн 007 тис. 541,20 грн – вартість коригування ремонтних робіт.

До тендерної документації доданий лист підрядника від 30 січня 2024 року з проханням провести коригування проєктно-кошторисної документації та детальним описом необхідних додаткових робіт. Мова йде про загальнобудівельні роботи, вентиляцію, тепло- та водопостачання.

Скриншот з листа підрядника

Тобто загальна вартість капітального ремонту становитиме 9,1 млн грн.

Нагадаємо, 3 липня цього року начальник ОВА Віталій Бунечко інформував про відкриття оновленого пункту постійного базування екстреної медичної допомоги, який знаходиться у Житомирі на вул. Селецька,15.

Як повідомляв Житомир.info, КНП «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» Житомирської обласної ради 23 січня 2024 року оголосив тендер на капітальний ремонт і термосанацію будівлі підприємства на вул. Покровська, 98-в з очікуваною вартістю 112 млн 825 тис. 300 грн (кошти від власної діяльності підприємства), учасників було двоє, 30 січня Антимонопольний комітет почав розгляд скарги житомирського ПП «Елітбуд-1» на неправомірні та дискримінаційні вимоги у тендерній документації і в результаті 6 травня 2024 року з «Елітбуд-1» підписали договір на виконання робіт за 110 млн 917 тис. 165,20 грн (на 1,9 млн грн менше очікуваної вартості).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: швидка допомога ЦЕМДМК закупівля вул.Селецька тендер ремонт 
Матеріали по темі