Події

У селі Житомирського району через коротке замикання електромережі згорів дах будинку

11 August 2024, 14:28

У Житомирському районі від знищення вогнем врятовано приватне домоволодіння.

Про це 11 серпня повідомляє пресслужба головного управління ДСНС у Житомирській області.

«10 серпня о 15:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в дерев'яній господарчій будівлі у с. Красилівка Коростишівської територіальної громади Житомирського району. На момент прибуття рятувальників з’ясувалося, що вогонь знищив господарчу будівлю та охопив дах житлового будинку, розташованого поруч. Існувала загроза поширення пожежі оселею та перекидання полум'я на дровітню на відстані 3 м. Аби загасити пожежу, фахівцям ДСНС довелось для підвозу води залучили ще одне відділення рятувальників», - йдеться у повідомленні.

О 15:53 пожежу вдалось локалізувати, а о 17:10 - ліквідувати. Вогонь встиг знищити господарчу будівлю, покрівлю та частину перекриття оселі. Завдяки вмілим діям рятувальників поширення полум’я будинком та на суміжну споруду не допущено.

Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі. Усі обставини пожежі наразі встановлюються.

Нагадаємо, упродовж минулої доби в приватних житлових секторах Житомирської області ліквідували чотири пожежі: у трьох житлових будинках та господарській споруді.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2024 року у селі Іванівка Житомирського району рятувальники дві години гасили пожежу в приватному будинку та гаражі під одним дахом.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: пожежа ДСНС будинок  
Матеріали по темі