Суспільство

«Наші командири відправляють нас на забій», - росіянин, який здався у полон житомирським десантникам

12 August 2024, 11:44

Пресслужба 95-ї окремої десантно-штурмової Поліської бригади ДШВ ЗС України 11 серпня у відео показала, як російський військовий здавався у полон десантникам та контррозвідникам СБУ.

«Спільна робота співробітників військової контррозвідки СБУ з військовослужбовцями 95-ї бригади ДШВ під час проведення агітаційних заходів на лінії бойового зіткнення. На відео ви бачите, що один з російських військових прийняв мудре рішення здатися і так зберегти собі життя, не гинути за амбіції куцого диктатора. А дізнався він про таку можливість завдяки dji mavic 3 enterprise series speaker. Дрон під час польоту транслював інформацію про можливість здатися в полон, що росіянину гарантують життя та гарне ставлення. Разом до Перемоги», - йдеться у дописі.

Зазначимо, росіянин розповів чому здався в полон.

«Почув українську «пташку», яка пропонувала здатись. Гарантували життя та гарантували, що будуть гарно ставитись. Я ухвалив правильне рішення, здався, я проти війни. Я не хотів тут опинитись, наші командири вчиняють з нами, як м’ясники, відправляють нас на забій. Мені не потрібна ця війна, я хочу жити у мирній країні, тому здався», - каже російський військовий.

Нагадаємо, снайпери 30-ї окремої механізованої бригади ім. князя Костянтина Острозького розповіли про свою роботу. Відео опублікували 8 серпня на сторінці бригади у facebook.

Як повідомляв Житомир.info, 8 серпня 2024 року десантники 95-ї бригади у відео розповіли, як у Торецьку знищують російську армію та найманців ПВК.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: полон полонений 95 бригада СБУ війна росіянин  
Матеріали по темі