Суспільство

Три «срібні» нагороди здобули житомирські пауерліфтери на чемпіонаті Європи з жиму лежачи

12 August 2024, 12:49

З 4 по 11 серпня у Стамбулі відбувся чемпіонат Європи з жиму лежачи та класичного жиму лежачи.

Про це 12 серпня повідомила пресслужба управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ЖОДА.

«Три «срібні» нагороди вибороли спортсмени області з пауерліфтингу на Чемпіонаті Європи! З 4 по 11 серпня 2024 року у м. Стамбулі (Туреччина) відбувся чемпіонат Європи з жиму лежачи та класичного жиму лежачи. Спортивна подія зібрала понад 600 найсильніших атлетів з 25 країн-учасниць в різних вагових і вікових групах», - йдеться у повідомленні.

Спортсменка Житомирської області з пауерліфтингу Нелля Косенко посіла другу сходинку п’єдесталу у категорії до 63 кг серед майстрів другої вікової групи з результатом 75 кг. Підготував спортсменку тренер А.О. Баленков.

Також Баленков Андрій став срібним призером серед чоловіків у ваговій категорії до 83 кг з результатом 255 кг та срібним призером у командному заліку.

Нагадаємо, 1 березня у м. Коломия завершився чемпіонат України з пауерліфтингу з жиму лежачи серед усіх вікових груп, на якому спортсмени збірної команди Житомирської області вибороли 3 золотих медалі.

Як повідомляв Житомир.info, з 18 по 24 лютого 2024 року у м. Коломия відбувся чемпіонат України з пауерліфтингу на якому спортсмени Житомирської області здобули три медалі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: спорт змагання чемпіонат пауерліфтинг 
Матеріали по темі