Події

Жителю Житомирської області, який в травні вдарив ножем чоловіка та жінку, загрожує довічне ув’язнення

12 August 2024, 17:28

Поліцейські завершили розслідування подвійного замаху на вбивство у Брусилові, яке сталося у травні 2024 року.

Про це 12 серпня повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Нагадаємо, вранці 23 травня до поліції надійшло повідомлення про завдання ножових поранень жінці та чоловікові, жителям селища. Тоді ж правоохоронці затримали їх односельця за підозрою у вчиненні злочину. Нині 51-річного чоловіка ознайомлено з обвинувальним актом. Слідством встановлено, що підозрюваний образився на непристойний жест, показаний йому знайомою на вулиці. Чоловік вжив вдома спиртне, прихопив із собою ніж та сокиру та прийшов до обійстя односельця, де у той час було застілля. Серед гостей була його «кривдниця». Чоловік вдарив 47-річного господаря ножем у груди, а 44-річну жінку – у живіт», - йдеться у повідомленні.

Подальшій розправі завадили інші гості та викликали поліцію. Обох потерпілих було ушпиталено до реанімаційного відділення місцевої лікарні. Лікарям вдалося врятувати їх життя.

Судом підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

8 серпня слідчі відділу поліції №2 (м. Коростишів) Житомирського райуправління провели всі необхідні процесуальні дії, отримали висновки експертиз та завершили досудове розслідування. Фігуранту інкриміновано незакінчений замах на умисне вбивство двох осіб (ч. 3 ст. 15, п. п. 1, 13 ч. 2 ст. 115 КК України). Процесуальне керівництво здійснювала Коростишівська окружна прокуратура. Нині матеріали скеровано до суду.

Чоловікові може загрожувати ув’язнення на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 23 травня 2024 року до поліції надійшло повідомлення про спричинення ножових поранень чоловікові та жінці. Зясувалося, що житель Брусилова прийшов до сусіда з сокирою й ножем, щоб поквитатися та поранив 2 людей.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція ніж замах на вбивство с.Брусилів 
Матеріали по темі