Здоров'я

У райцентрі Житомирської області хочуть переобладнати лікарню під медичний реабілітаційний центр

13 August 2024, 10:29

Комунальне некомерційне підприємство «Коростенська центральна районна лікарня» Ушомирської сільської ради замовило розробку проєктно-кошторисної документації для реконструкції будівлі лікарні у Коростені під медичний реабілітаційний центр.

Інформацію про укладений 12 серпня договір оприлюднили в системі «Прозорро».

Зареєстроване у Києві ТОВ «Фенікс Груп Проект» має за 1 млн 499 тис. 774 грн до кінця 2024 року розробити ПКД на реконструкцію.

До цього, на початку липня поточного року, Коростенська ЦРЛ замовляла роботи з технічного огляду та випробування по об’єкту реконструкція будівлі лікарні під реабілітаційний центр, які за 1,1 млн грн мала виконати ФОП Черкай Тетяна Анатоліївна з Київської області.

Зауважимо, що 26 липня 2022 року в КНП «Коростенська центральна районна лікарня» відкрили сучасне відділення реабілітації.

«Відділення медичної реабілітації та стаціонар денного перебування КНП «Коростенська ЦРЛ» відповідно до рішення сесії Житомирської обласної ради у 2021 році отримали з обласного бюджету кошти в сумі 1 050,0 тис. грн на проведення капітального ремонту частини цілісного майнового комплексу. Крім того, на реалізацію проєкту Коростенському району було виділено додаткові кошти державної субвенції у сумі 8 млн грн, а також у 2022 році на завершення капітального ремонту – 1312,0 тис. грн із місцевого бюджету. Так, загальна сума ремонтних робіт становить 10 362,0 тис. грн», - інформувала пресслужба ОДА.

Як повідомляв Житомир.info, в липні 2024 року у Житомирі в поліклініці №2 відкрили відділення амбулаторної реабілітації, загальний кошторис ремонту становив 11,8 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: лікарня Коростень реабілітація реконструкція ЦРЛ реабілітаційний центр 
Матеріали по темі