Події

У Житомирській області водій вантажівки намагався відкупитися від патрульних бо перевозив деревину без документів

13 August 2024, 11:31

На Звягельщині водій КрАЗ, який перевозив деревину без відповідних документів, намагався відкупитися від патрульних.

Про це 12 серпня повідомила пресслужба Звягельського районного відділу поліції Житомирщини.

«9 серпня близько 19:20 поблизу м. Баранівки патрульні зупинили водія автомобіля «КрАЗ». За кермом перебував 44-річний житель Хмельниччини. З’ясувалось, що чоловік перевозив деревину без відповідних документів. Керманич транспортного засобу запропонував інспекторам поліції гроші, аби ті не складали матеріали про правопорушення», - йдеться у повідомленні.

Відтак на місце події було викликано слідчо-оперативну групу Звягельського райвідділу. За фактом надання неправомірної вигоди службовій особі слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 КК України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від 1 тисячі до 4 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк від 2 до 4 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Як повідомляв Житомир.info, 7 серпня 2024 року пресслужба Новоград-Волинського міськрайонного суду Житомирської області інформував про те, що суд покарав 27-річного жителя Баранівки, який незаконно перевозив деревину, побив поліцейських та двічі втікав.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція патрульна поліція деревина ліс документ хабар 
Матеріали по темі