Події

Рятувальники Житомирської області допомагали ліквідовувати наслідки ДТП, в результаті якої перекинувся автобус з дітьми (доповнено)

13 August 2024, 14:39

Рятувальники Житомирщини надавали допомогу у ліквідації наслідків дорожньо-транспортної пригоди, що сталася вранці 13 серпня на Хмельниччині.

Про це 13 серпня повідомила пресслужба ГУ ДСНС України у Житомирській області.

«Сьогодні, 13 серпня близько 8 години ранку на автодорозі Н-03 у Старокостянтинівській громаді поблизу села Вишнопіль сталася дорожньо-транспортна пригода за участі пасажирського автобуса, який перевозив дітей. У результаті аварії одна дитина та доросла жінка, яка здійснювала супровід групи, загинули. На місці події працювали і любарські рятувальники, які також надали допомогу постраждалим і передали їх до рук медиків. Психологи ДСНС надали підтримку сім’ям загиблих та постраждалих, які прибули на місце ДТП», - йдеться у повідомленні.

На момент аварії в автобусі перебувало 17 дітей та 4 дорослих. За інформацією Національної поліції у Хмельницькій області, водій автобуса «ЛАЗ Лайнер» перевозив групу дітей у супроводі дорослих з селища Любар Житомирської області до села Микуличин Івано-Франківської області.

Обставини події з’ясовують правоохоронці.

Доповнення: на сторінці у Facebook Любарської селищної територіальної громади повідомляють, що 13 дітей перебувають на лікуванні у стаціонарі лікарні.

«За словами головного лікаря КНП Любарська лікарня Ярослава Рудніцького, 13 дітей перебувають на лікуванні у стаціонарі лікарні. Четверо з них у тяжкому стані, з них одну дитину доправлено до обласної лікарні. Наразі лікарями лікарні здійснюються усі необхідні дії для рятування життя дітей. Донорської крові поки що не потрібно. Лікарня здійснює постійний зв’язок із обласними лікарями та Центром Крові. На жаль, одна дитина загинула та загинула вчителька Глезненського ліцею, яка здійснювала супровід. Завтра планується вихід матеріалу нашого Пресцентру, в якому буде інтервʼю головного лікаря. Щирі співчуття усім постраждалим в ДТП. Любарська селищна рада моніторить ситуацію, та гарантує матеріальну підтримку родинам загиблих та постраждалих внаслідок автотрощі», - повідомили у пресслужбі Любарської громади.

Як повідомляв Житомир.info, 13 серпня 2024 року на автодорозі Н-03 поблизу с. Вишнопіль Старокостянтинівської громади перекинувся автобус, який перевозив дітей з селища Любар Житомирської області до с. Микуличин Івано-Франківської області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ДСНС ДТП дитина неповнолітній автобус с.Вишнопіль 
Матеріали по темі