Події

Вночі росіяни атакували Житомирську область «шахедами», під удар потрапив інфраструктурний об'єкт

14 August 2024, 09:12

Сьогодні вночі ворог знов атакував Житомирщину дронами-камікадзе.

Про це вранці 14 серпня повідомив начальник ОВА Віталій Бунечкою

«Під удар потрапив один з інфраструктурних об'єктів. Завдяки ефективній роботі сил протиповітряної оборони області було знищено 3 дрони-камікадзе типу Шахед /Герань. Уламками пошкоджено приватні будівлі. Жертв та постраждалих немає. Наслідки повітряної атаки локалізовано спеціальними службами. Дякуємо силам ППО за влучність та професіоналізм», - йдеться в інформації.

Командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук повідомив, що в ніч на 14 серпня 2024 року російські окупанти атакували 2 керованими авіаційними ракетами Х-59/69 із повітряного простору Бєлгородської області – рф. та 23 ударними БпЛА типу «Shahed» із районів Чауда – Крим, Єйськ, Курськ – рф.

«У протиповітряному бою мобільними вогневими групами Сил оборони України, авіацією, зенітними ракетними підрозділами та засобами РЕБ Повітряних Сил збито 17 ворожих БпЛА у Миколаївській, Черкаській, Кіровоградській, Київській, Запорізькій, Сумській, Харківській та Житомирській та областях», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 26 липня російські дрони атакували Житомирську область, були пошкоджені об’єкти цивільної інфраструктури та енергетики.

Як повідомляв Житомир.info, в ніч з 24 на 25 липня 2024 року ворог атакував Житомирську область «шахедами», внаслідок падіння уламків були пошкоджені приватні будинки та інфраструктурний об'єкт.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ППО шахед Shahed БпЛА війна рф обстріл Повітряні сили Бунечко  
Матеріали по темі