Події

Влада райцентру Житомирської області показала наслідки нічного ворожого обстрілу

14 August 2024, 12:03

Вночі росія атакувала Звягельську громаду, внаслідок чого постраждав один із інфраструктурних об'єктів, а уламки пошкодили будинки. На місці працює комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджене та знищене житло.

Про це 14 серпня повідомила пресслужба Звягельської міської ради.

«Сьогодні вночі ворог знову атакував нашу громаду дронами-камікадзе, внаслідок чого постраждав один із інфраструктурних об'єктів. Уламками було пошкоджено кілька приватних будівель, але на щастя, жертв та постраждалих немає. Наслідки повітряної атаки вже локалізовані спеціальними службами. На місці працює комісія з розгляду питань щодо надання компенсації за пошкоджені/знищені об’єкти нерухомого майна внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією російської федерації проти України.Дякуємо силам ППО. Продовжуємо підтримувати наші Збройні Сили та дбати про власну безпеку. При оголошенні повітряної тривоги не забувайте прямувати в укриття. Бережіть себе!», - йдеться у повідомленні.

Скриншот зі сторінки у Facebook Звягельської міської ради

Як повідомляв Житомир.info, в ніч на 14 серпня 2024 року росіяни атакували Житомирську область «шахедами», під удар потрапив інфраструктурний об'єкт. Завдяки ефективній роботі сил протиповітряної оборони області було знищено 3 дрони-камікадзе типу Шахед /Герань. Бійці ДСНС ліквідовували наслідки нічної атаки росії на Житомирську область.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ППО шахед обстріл рф Звягель житло 
Матеріали по темі