Влада

У Житомирській ОВА знову провели нараду щодо мобілізації, Бунечко закликав не зупинятися

14 August 2024, 15:08

В обласній адміністрації 14 серпня 2024 року провели нараду з представниками територіальних центрів комплектації та соціальної підтримки, правоохоронними органами та головами громад щодо стану мобілізаційної роботи в громадах Житомирщини.

Про це повідомив начальник ОВА Віталій Бунечко.

«Визначили заходи, які необхідно вжити на рівні області та питання, вирішення яких слід ініціювати на рівні держави задля підвищення ефективності цієї роботи. Війна триває і мобілізація є однією з найважливіших запорук нашого успіху в цій боротьбі. Саме регулярні ротації дозволяють бойовим частинам та бригадам відновлюватися, опановувати нові зразки озброєння, проходити навчання та злагодження, щоб захищати наші міста та селища та гнати окупантів з української землі. Тож ми не маємо зупинятися. Потрібно й надалі концентрувати усі наші зусилля задля підтримки та поповнення лав Збройних сил України», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, в червні цього року у Житомирській ОВА відбулося засідання Міжвідомчої робочої групи з питань організації призову військовозобов’язаних громадян на військову службу під час мобілізації.

Як повідомляв Житомир.info, наради з питань мобілізації у Житомирській ОВА проводять постійно: 19 січня начальник ОВА провів розширену нараду щодо мобілізації, де «обговорили конкретні кроки»; 3 квітня на такій нараді керівників населених пунктів переконували у необхідності виконання завдань з мобілізації; нараду щодо мобілізації та будівництва фортифікацій проводили 13 травня; 5 червня провели розширену нараду з питань мобілізації за участі голів громад та роботодавців області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: мобілізація нарада Бунечко ОВА  
Матеріали по темі