Події

Від початку року житомирські патрульні виявили майже 50 фальшивих водійських посвідчень

19 August 2024, 15:42

Від початку року житомирські патрульні виявили майже 50 водіїв, які мали водійські посвідчення з ознаками підробки.

Про це 19 серпня повідомляє патрульна поліція Житомирської області.

«Ми виявили посвідчення водія з ознаками підробки. Учора на блокпосту патрульні зупинили автомобіль ВАЗ. Водій надав інспекторам необхідні документи для перевірки. Під час перевірки інформації, з’ясувалося, що посвідчення водія з такими серією та номером у єдиній інформаційній системі Національної поліції відсутнє. Також документ мав і візуальні ознаки підробки. З початку року ми виявили майже 50 ймовірно, підроблених документів. Для зʼясування всіх обставин інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу», - йдеться в повідомленні.

Фото патрульної поліції

Нагадаємо, 11 липня на Київській у Житомирі патрульні зупинили маршрутку за порушення ПДР і виявили у водія посвідчення з ознаками підробки.

Як повідомляв Житомир.info, 28 квітня 2024 року на одному з блокпостів неподалік Житомира патрульні зупинили автомобіль Audi за порушення Правила дорожнього руху, за кермом легковика перебував 26-річний житомирянин, який надав посвідчення водія, проте, під час візуального огляду поліцейські помітили у документі явні ознаки підробки: під час досудового розслідування чоловік зізнався, що близько року тому замовив підроблене посвідчення на одному з інтернет-ресурсів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: посвідчення водія права блокпост патрульний водій підробка  
Матеріали по темі